Video: Tosti barbecue chicken met kaas en paprika

Joehoe! Het is TOSTITIJD! Afgelopen woensdag dook ik de keuken in om een tosti klaar te maken en tijdens de opnames (haha dit klinkt interessant), werd ik gevolgd door Reinout van Radio 1! In het programma Langs de lijn en omstreken hebben ze namelijk de hele week een Influencers thema. Wat betekent dat Reinout bij verschillende online Influencers langsgaat om te kijken hoe zo’n leven er aan toe gaan. En woensdag was hij bij mij.

Ik maakte een tosti klaar met kaas, kipfilet, barbecuesaus en paprika en je ziet hierrrrr of dat lekker is.

En toen werd het spontaan een video in de categorie Tosti’s bakken met leuke mannen. Meer tosti’s bakken met leuke mannen? Hierzo! Ken jij een leuke (semi bekende)(#starfucker)(grapje)(als hij bekend is hebben jullie er ook nog wat aan) man met een goed tostirecept die ook zeker eens bij mij langs moet komen? Laat een reactie achter!

Tot volgende week!

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboek nodig. Mijn eerste boek is momenteel uitverkocht, maar je kunt deel 2 hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a..

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Volg mijn chaotische leven via INSTAGRAM en Instagramstories |  YOUTUBE | FACEBOOK | SNAPCHAT. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboeken, let me know @Lterveld #gewoonwateenstudentjesavondseet. Like!


3 reacties

Jaimskitchen -

Jaaaa, alles met BBQ-saus is lekkkkikerrrr!

Daphne -

Dat is nog eens een goed idee: bbqsaus tussen de tosti! Ik ben geen liefhebber van de plakjes kipfilet dus ga dit denk ik eens maken als ik een restje (al gebakken) gehakt over heb, lijkt me wel wat!

Sanne -

How about een tostivideo met Tim Hofman! De twee leukste mensen van Nederland samen in een video zou fantastisch zijn:D

Reageer ook