Aloha! Het is dinsdag en ik moest voor een advertorial aan de slag vandaag en daarna zou ik dat lekker als lunch eten, maar ik had nog geen eten binnen en toen moest ik iets anders verzinnen. Het is bijna een rijmpje.
Ik maakte een salade met allemaal random dingen die ik nog in huis had en het smaakte me prima. Wist je dat het geheim achter een smakelijke salade gewoon altijd parmezaan en balsamico siroop is? Als je dat over een random salade gooit, is het vrijwel altijd lekker. Dus: aan de slag!
Nodig voor één persoon: 1 wortel – 5 cm komkommer – 5 cm courgette – 10 cherrytomaatjes – 3 plakjes serranoham – 2 handen verse spinazie – wat penne – 1 eetlepel pistachenoten – beetje parmezaanse kaas – scheutje balsamico siroop
Kook de pasta in 8 minuten beetgaar. Snijd de wortel in plakjes en de courgette in stukjes en bak in 8 minuten een beetje gegrild. Snijd de andere groentes ook klein en meng met elkaar in een kom. Verdeel er wat scheuren ham over, de pasta en gebakken groentes, wat pistachenoten, parmezaans kaas en top af met balsamico siroop. KLAAR!
Prima salade. Ja, salades maken mij nooit echt intens gelukkig (behalve deze), maar het was wel gewoon smakelijk als lunch en zal het ook prima als avondeten doen. In de zomer. 😉
MIJN TWEEDE BOEK IS UIT!
Of nou ja, bijna. 26 oktober is het zo ver en je kunt ‘m hier al pre-orderen via Bol.com. YES!
DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM | YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet
MEER VAN DIT?
Bestel mijn eerste kookboek (10.000x verkocht!) hierrrrrzo.