Tortizza met oesterzwammen, tijm, mozzarella en truffelmayo

Hoi allemaal! Je kan wel zeggen dat ik in mijn truffelmayo-fase zit. Zo’n periode dat je steeds hetzelfde eet, dat heb ik nu dus met truffelmayonaise. ZO lekker. Ik smeerde het vorige week op een tortizza met paddenstoelen, tijm en mozzarella en was gelukkig.

Nodig voor één persoon: 3 wraps – 150gr oesterzwammen (of champignons) – 1 bol mozzarella – 3 eetlepels crème fraîche – paar takjes verse tijm – paar theelepels truffelmayonaise (geen must)

Smeer de wraps in met de crème fraîche. Snijd de oesterzwammen een beetje in een soort plakjes en verdeel over de wraps. Verdeel daar ook wat stukjes verse tijm over (zo min mogelijk tak, zoveel mogelijk blaadjes) en de mozzarella. Eventueel kun je er nu nog truffelmayo overheen flatsen, maar dat is geen must, omdat het ook al heel lekker is zonder truffelmayo.

Zet de tortizza’s 20 minuten op 180C in de oven. Ze moeten mooi verkleurd zijn, dus als je dat niet redt in 20 minuten, dan moeten ze nog iets langer. En dan KLAAR!

Vettttt lekker. Ik had dus met en zonder truffelmayo en vond het allebei geweldig lekker. Oeh en ik was nog van plan om er rucola op te doen, maar die vond ik de volgende dag per ongeluk pas terug in de keuken. Ietwat verpieterd. Maar zonder was het ook al lekker <3

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | SNAPCHAT Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

MEER VAN DIT?
Bestel mijn eerste kookboek (10.000x verkocht!) hierrrrrzo!


3 reacties

Laura -

Ook een aanrader: met knoflookmayonaise! Echt makkelijk en goed recept dit

Maud -

het is ook super lekker om wat truffelolie door de crème fraiche heen te roeren! :-)

Demi | DE KOOKFABRIEK -

Klinkt als een heerlijke combinatie. Ik denk ook voor een gewone pizza of flammkuchen, maar ook als vulling voor een heerlijk vega pasteitje.

Reageer ook