Kip met barbecuesaus in een wrap met wortel, alfalfa, sla en gebakken uitjes

Hello you! Gisteravond at ik wraps, want die had ik nog in huis. En ik wilde ze eigenlijk vullen met iets van humus of falafel, maar toen zag ik op twitter een recept van Culy.nl voorbij komen voor pulled chicken en opeens dacht ik: ik moet kip met barbecuesaus. Perfecto tussen een wrap. Ik probeerde het uit en slaagde met vlag en wimpel. Wat lekkerrrr!

Nodig voor één persoon: 2 kippendijen – een scheut barbecuesaus (ik gebruik deze) – 3x een handje peen jullienne – 3x een handje alfalfa – 3x een handje ijsbergsla – 3 wraps – 3 eetlepels gebakken uitjes

Super simpel: snijd de kippendijen in reepjes en bak in 10 minuten gaar. Zet het vuur dan laag en schenk er een scheut barbecuesaus bij. Laat dit heel even met elkaar mengen. Verwarm in de tussentijd 3 wraps in een droge pan (om de beurt). Vul de wraps met een pluk wortel, alfalfa en ijsbergsla. Doe dan de kip met barbecuesaus erbij en top af met gebakken uitjes. Wrap it up, prikkertje erdoor en klaar!

Ik vond het een lekkere wrap. Niet het allerlekkerste op aarde wat ik ooit at, maar wel gewoon echt meer dan prima. Tussen de 3 en 4 sterren. Wél echt chill: lekker veel groentes. Iets minder amazeballs: de kip met barbecuesaus was niet zo barbecue-ig als ik gehoopt had, dus daar moet de volgende keer even een soort van marinade aan te pas komen denk ik… To be continued…?

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

MEER VAN DIT?
Bestel mijn eerste kookboek (10.000x verkocht!) hierrrrrzo!

2 reacties op “Kip met barbecuesaus in een wrap met wortel, alfalfa, sla en gebakken uitjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *