Paddenstoelenravioli met drie kazen: gorgonzola, mozzarella en grana padano

Hoi allemaal! In die 4,5 jaar dat ik al op deze  blog schrijf over mijn avondeten, heb ik volgens mij nog nooit een zoveel-kazen-pasta gemaakt. Hoog tijd dus! Ik maakte zaterdag een pasta met drie kazen en een scheut witte wijn. Huppakee!

Nodig voor één persoon: Ravioli met paddenstoelenvulling – 1/2 bol mozzarella  – 1/2 stuk gorgonzola uit de supermarkt – 1 zakje grana padano (dat zwarte zakje, niet zo’n hele groene) –  glas witte wijn – beetje verse bieslook

Kook de pasta in 6 minuten gaar. Giet ‘m dan af en schenk er een glas witte wijn bij. Doe dan de stukjes kaas er bij en laat het geheel smelten. Bij het opdienen doe je er een beetje verse bieslook en wat peper & zout over. Klaar! Kind kan de was doen.

Tja, hoe moeilijk kan het zijn hè? Niet echt voedzaam natuurlijk (mijn hemel, al een paar dagen niet), maar wel lekker. Hoewel de saus wel ietwat waterig (wijnig) was. Maar het was wel lekker :D.

Hoe maak jij je zoveel-kazen-pasta klaar? Ik ben nog op zoek naar een heel goed recept…

IK HEB EEN KOOKBOEK!
YES! Al meer dan 9000 mensen kochten mijn kookboek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf enBol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet


2 reacties

Taat -

ieeeeeee gorgonzola!

Nikita -

Eerst een roux maken van boter, bloem en melk en daarin je kazen smelten. Dan wordt het mega lekker!

Reageer ook