
Nodig per Flammkuchen: 1 kleine wrap (cordilla) – 1 eetlepel Boursin Knoflook & Fijne kruiden – 1 eetlepel spekjes – 1 bosui
Smeer de wrap in met roomkaas. Verdeel er spekjes en fijngesneden bosui over en zet de Flammkuchen 5 minuutjes in de oven op 180C. Als ‘ie een beetje verkleurt en de spekjes een beetje gebakken zijn, is het klaar.
Super simpel klaar te maken, dus zelfs met een flinke slok op nog prima te doen. En lékker dat het is. Ik was echt tevreden over dit recept! 😀
Ik installeerde mezelf lekker op de bank, zette Netflix aan en ging echt intens genieten van mijn borrelhap + wijntjes. Dit is echt heerlijk als je je op een vrijdag na de werkweek of studeerweek lekker op de bank installeert en dan denken: HET WEEKEND BEGINT. Granny-style. Heerlijk.


Wat eet jij het liefst als je gaat borrelen? Duik je de keuken dan nog wel in of ga je toch eerder voor Bugles met Boursin (= best combi ever)?
IK HEB EEN KOOKBOEK!
Al bijna 9000 mensen kochten mijn kookboek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.
LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM | YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet
Beau zegt:
Echt lekker. Ik de flammkuchendeeg zelfgemaakt. Lekker vlug klaar
leonie zegt:
Hoe heb je het gemaakt?
Sheila zegt:
Het is dus niet een echte flammkuchen, maar een wrap uit de oven. Ik kan me niet voorstellen dat het dan ook smaakt als een flammkuchen, maar het klinkt prima voor een snelle hap.
Sophie zegt:
Ziet er te lekker uit! Heb nog bosuitjes liggen dus ga deze zeker maken 🙂
Taat zegt:
FREAKIN’ LEKKAH!
Rachel Kromdijk zegt:
Klein en simpel maar onwijs lekker dat weet ik nu al!
Anne zegt:
Wauw, dit lijkt me echt top!