Borrelen op vrijdag: Flammkuchen met Boursin, spekjes en bosui

flammkuchen1Gesponsord – Dag vrienden! Het is weer tijd voor een awesome borrelrecept. Ik maakte namelijk een soort van Flammkuchen en het is nét te weinig als avondeten, maar perfect als borrelsnack. En dat is tof, want ik heb altijd intense trek als ik eenmaal aan de alcohol ga. Überhaupt heb ik altijd lekkere trek, maar zodra er wijn in het spel is, ben ik ongeremd. En dan ben je blíj jonge, als je deze nep Flammkuchen hebt klaargemaakt. Benieuwd naar het recept? Let’s go!

Nodig per Flammkuchen: 1 kleine wrap (cordilla) – 1 eetlepel Boursin Knoflook & Fijne kruiden – 1 eetlepel spekjes – 1 bosui

Smeer de wrap in met roomkaas. Verdeel er spekjes en fijngesneden bosui over en zet de Flammkuchen 5 minuutjes in de oven op 180C. Als ‘ie een beetje verkleurt en de spekjes een beetje gebakken zijn, is het klaar.

Super simpel klaar te maken, dus zelfs met een flinke slok op nog prima te doen. En lékker dat het is. Ik was echt tevreden over dit recept! 😀

Ik installeerde mezelf lekker op de bank, zette Netflix aan en ging echt intens genieten van mijn borrelhap + wijntjes. Dit is echt heerlijk als je je op een vrijdag na de werkweek of studeerweek lekker op de bank installeert en dan denken: HET WEEKEND BEGINT. Granny-style. Heerlijk.

flammkuchen_netflix
Ook lekker met kipreepjes!
flammkuchen_netflix2
Goedenavond <3

Wat eet jij het liefst als je gaat borrelen? Duik je de keuken dan nog wel in of ga je toch eerder voor Bugles met Boursin (= best combi ever)?

IK HEB EEN KOOKBOEK!
Al bijna 9000 mensen kochten mijn kookboek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

7 reacties op “Borrelen op vrijdag: Flammkuchen met Boursin, spekjes en bosui

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *