Wraps met kipburger, avocado, tomaat, rucola, komkommer en honing-mosterddressing

wraps_kipburger_avocado_tomaat_komkommerHello you! Ik zou vanavond naar de opening gaan van een nieuwe zonnebrillenwinkel in Amsterdam (ik weet ook niet wat ik daar als foodblogger moet, maar ik vind het helemaal prima), maar het lukte niet met m’n planning en dus at ik opeens thuis. En moest ik iets maken met de dingen die ik in huis had. Nou, wat bleek? Vet goeie ingrediënten in huis! Woehoeee! Ik maakte heerlijke wraps met een kipburger en o.a. avocado en honing-mosterddressing. Ik zeg: HIT!

Nodig voor één persoon: 3 kleine wraps (cordilla’s ofzo) – 1 kipburger – 1/2 avocado – 1/2 tomaat – 10cm komkommer – honing-mosterddressing – beetje rucola

Bak de kipburger in 8 minuten op 180C af in de oven. Leg het laatste minuutjes de wraps ook even in de oven. Smeer vervolgens de wraps in met honing-mosterddressing en beleg met wat rucola, plakjes komkommer, stukjes tomaat, reepjes avocado en eindig met reepjes kipburger. Vouw de wraps dicht en eet smakelijk!

Zo makkelijk, maar echt vet lekker. Wat een goeie maaltijd :D. Ik heb echt heel lekker gegeten en vond het weer echt een goed gewoonwateenstudentjesavondseet-recept. Mjam!

IK HEB EEN KOOKBOEK!
YES! Al meer dan 9000 mensen kochten mijn kookboek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf enBol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

6 reacties op “Wraps met kipburger, avocado, tomaat, rucola, komkommer en honing-mosterddressing

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *