Spaghetti met spinazie a la crème, serranoham, geitenkaas, walnoten en gebakken avocado

HOI! Vandaag was ik vrij en heb ik heel veel in de keuken gestaan. Ik wilde alvast wat kerstrecepten maken en vooruit werken met m’n video’s en dus at ik echt duizend kerstmaaltijden vandaag. Van ontbijt tot lunch, tot tussendoortjes: allemaal in kerstthema. En dus had ik als avondeten niet echt heel veel zin meer om uitgebreid te koken of boodschappen te doen.

Ik maakte een pasta klaar met allemaal vreemde dingen die ik nog in huis had. Het werd per ongeluk niet vega (#vegamaandag), maar dat haal ik later deze week in, oké? TOP!

Nodig voor één persoon: diepvriesspinazie a la crème – 1 plakjes serranoham – beetje verse geitenkaas – paar walnoten – 1 kleine avocado – spaghetti

Kook de spaghetti in 8 minuten gaar. Verwarm ondertussen de diepvriesspinazie in een pannetje tot het gesmolten is. Bak in een koekenpan met olijfolie plakjes avocado totdat ze een beetje bruin worden. Schep de spaghetti door de spinazie. Serveer de gebakken avocado on top. Doe de serranoham erbij, wat geitenkaas en de walnoten en top af met peper & zout. KLAAR.

Wat denk je? Jep: vreselijk saai. Er zit amper smaak aan en ik heb nu enorme chips-cravings en MOET IK NOG MEER ETEN. Gelukkig heb ik nog een oliebol in huis. Doei!


TIP VOOR KERST 

Geef mijn kookboek cadeau tijdens de kerstdagen! Voor iedereen die van simpel en LEKKER eten houdt! Bestel ‘m hierrrr of koop ‘m in de boekhandel, Bruna, Ako of Bijenkorf.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

MEER PASTA:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *