Dinner: Pasta pesto met gegrillde kip, tomaatjes en sla

Hello :). Mensen die mijn blog al lange tijd volgen en mijn kookboek hebben aangeschaft, weten dat ik echt best wel diehard fan ben van pasta pesto. En dan vooral met zelfgemaakte pesto, hoewel ik laatst ook een geniaal lekker recept klaarmaakte met pesto uit een potje, maar dat ter zijde. Nu maak ik mijn pesto bijna altijd wel op dezelfde manier en heb ik daar deze week eens verandering in gebracht. Ik verving de parmezaanse kaas, omdat ik het niet in huis had, door oude kaas. En dat was echt een dik succes. En goedkoper!

Nodig voor ̩̩n persoon: 10 blaadjes basilicum Рeen eetlepel pijnboompitten Р2 eetlepels oude kaas (geraspt) Рolijfolie Рpaar tomaatjes Рbeetje veldsla Рpasta Р2 plakjes kipfilet a la minute

Kook de pasta gaar in 4-8 minuten. Meng basilicum, olie, kaas en pijnboompitten in een maatbeker en staafmixer tot een papje (aka pesto). Roer de spaghetti door de pesto, serveer tomaatjes ernaast. Leg de kipfilet a la minute heel eventjes tussen de grill (zo’n tosti-ijzer met grillstrepen) en serveer on top! Beetje veldsla erbij (oké, nee; veldsla eronder. Dus nog onder de pasta. Heul belangrijk voor de smaak. Oké niet, maar ziet er wel leuk uit). Ennnnn eet smakelijk!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *