Pizzawraps: tortilla met champignons, paprika, salami, kaas en olijven

Morning! Afgelopen donderdag dacht ik dat ik iets vrij geniaals ging eten. Al een tijdje zit ik in mijn hoofd met pizzawraps en bedenk ik me steeds dat dat wel echt heel lekker meot zijn. Het idee? Een pizza soort van klaarmaken op een wrap en ‘m dan inrollen en met kaas erver in de oven doen. Klinkt goed, toch? Let’s do this!

Nodig voor ̩̩n persoon: 3 champignons Р3 volkoren wraps Р1/2 groene paprika Р1/2 gele paprika Р1 tomaat Рpaar eetlepels ah basic pastasaus Р3 plakjes salami Рpaar zwarte olijven uit pot Рbeetje oregano Рstrooikaas

Snij de paprika, champignons en tomaat in stukjes. Bak eerst de champignons bruin in de pan, voeg dan de paprika en de tomaat toe. Doe er wat oregano door en laat pruttelen. Smeer een wrap in met een lekkere laag pastasaus. Doe daarop een plakje salami en de groentes die je net gebakken hebt. Doe er olijfjes bij en strooi er kaas over en vouw de wrap dan dicht. Leg drie van zulke wraps in een ovenschaal naast elkaar en strooi er nog wat extra kaas over. Zet ze 15 minuutjes op 180C in de oven, tot de kaas gesmolten en een klein beetje verkleurd is. Eet smakelijk!

EN nu denk ik; woowwwww dit moet ik ook echt eens proberen. Maar. Ik vond het tegenvallen… Niet te geloven toch?! Ik ga het binnenkort nog eens proberen maar dan met een caprèsevariant; dus een wrap met tomatenpuree, heel veel tomaten, mozzarella en basilicum. Dat móet toch lekker worden?!

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

3 reacties op “Pizzawraps: tortilla met champignons, paprika, salami, kaas en olijven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *