Wraps met kipsaté, taugé, sperziebonen, kokos en pinda’s


Gutenabend! Vanavond heb ik iets heel geks gegeten. Een paar weken geleden stond ik bij Bas in de keuken met zijn huisgenoot en hadden we ‘t over kipsaté in wraps. Hoe we daar bij kwamen, Joost mag ‘t weten (muwaha, zo heet de huisgenoot ook nog toevallig), maar daar ontstond dus een idee! En vanavond dacht ik, joh laat ik dat eens proberen. Wraps met kipsaté dus. En taugé, boontjes, kokos en pinda’s. Guess what? LEKKOR!

Wat doe je? Kip bakken in wokolie, daar boemboe saté aan toevoegen en een beetje water. Ondertussen kook je boontjes en maak je de wraps warm in de magnetron. Je kunt de ongezouten pinda’s ook even in de pan roosteren. Als de kip en boontjes klaar zijn, ga je je wraps maken. Neem een wrap, doe er wat boontjes in, daarop de kip, dan wat taugé, de geroosterde pinda’s en top af met wat geraspte kokos. Dichtmaken met een prikkertje en klaar is kees! En dan ga je genieten van hele lekkere eens-een-keertje-iets-anders-wraps. Enjoy!

PS: Morgen ga ik uit eten bij m’n favorite sushirestaurantje in Amsterdam, morgen lees je op FB wel welke dat is 😉 (die-hard lezers weten het vast al, haha!).

Misschien vind je dit ook lekker:14 reacties

FruityForest -

Dit ga ik morgen eens uitproberen!

leonie -

nice! Laat je weten of het lekker was?

leonie -

Nice! Graag gedaan! Mooi dat het in de smaak viel

Anoniem -

Heb dit vanavond gemaakt als avondeten en het viel ontzettend in de smaak. In plaats van alleen de boontjes te koken heb ik ze gewokt samen met de kip en de taugé erbij, was erg lekker. Bedankt voor de inspiratie! :)

Simone -

Nou zo gek vind ik het niet hoor… 😉 Ben gek op wraps en het fijne is dat je ze met nagenoeg alles kunt vullen!

leonie -

Na dit recept ben ik het inderdaad met je eens, heel relaxed!

Anoniem -

Klinkt lekker, ik ga het ook eens maken :)

leonie -

Nice! Laat je weten hoe het was?

Anoniem -

Hoe kun je magnetron wraps lekker vinden? :-s is net elastiek (vind ik) niet te eten .
Vulling moet lekker zijn maar de wraps vind ik niet te eten, 100 % beter brood.

leonie -

Het zijn inderdaad een soort schoonmaakdoekjes om te eten, brrr. Maar ik heb 't nooit zelf gemaakt echt, de wrap. Heb je een goed recept?

Joyce -

Lijkt me heerlijk! Ga het zeker eens proberen

leonie -

Nice! Laat me weten hoe je het vond!

Anoniem -

Klinkt goed! De taugé heb je rauw verwerkt, of toch samen met de kip gewokt?

leonie -

Thanks! De taugé was rauw idd!

Reageer ook