Recept: Stamppot spinazie met honingchampignons en pesto

Ola! Vandaag was awesome. Ik was de middag vrij, lunchte heerlijk en ging daarna naar de HVA voor CollegeCafé! Een soort Collegetour, maar dan kleinschalig en met mij als gast. En het was heel leuk! Thanks voor jullie komst!!

Daarna ging ik snel naar huis en heb ik snel even gekookt met restjes die nog in huis waren, omdat ik over een halfuurtje vertrek naar Pathé Arena voor een concert van QUEEN! Super vet 😀

Ik maakte een stamppot spinazie met champignons. Eigenlijk wilde ik stamppot spinazie met vis maken, want dat ‘had ik vast nog wel in de vriezer liggen’, maar dat bleek dus niet het geval haha. Gelukkig had ik nog champignons.

Nodig voor één persoon: Heel pakje champignons – 1 zakje aardappelpuree – een hand spinazie – beetje honing – olijfolie – peper – ongeveer een eetlepel (zelfgemaakte) pesto

Snij de champignons in partjes en bak in olijfolie tot ze mooi verkleurd zijn. Voeg er wat honing aan toe zodat dat lekker meebakt. Kook water en meng met de aardappelpuree uit een zakje. Roer een hand rauwe spinazie erdoor. Serveer de champignons er op en top af met een beetje pesto.

Het was best smakelijk en ik zou het eigenlijk best nog eens maken! Maar het was wel een klein beetje een gekke combi. En ik heb nog steeds honger. Dus ik MOET voedsel in de bioscoop. Waar ik NU heen ga! Woehoe! BYEBYE

PS: Heb je de video van gisteren al gezien? 😀

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

6 reacties op “Recept: Stamppot spinazie met honingchampignons en pesto

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *