Recept: Rijst met Thaise groentes, zalm, soyasaus en sesamzaadjes

HOI! Vijfhonderdduizend mededelingen! De goodiebags zijn uitverkocht!! Ik heb al een deel op de post gedaan, maar nog niet alles, maar heb écht geen tijd meer vandaag en morgen wordt ’t ook pas na 6en, maar weet: ZE KOMEN ER AAN (als je besteld hebt tenminste). Nog meer nieuws: ik was vandaag op Radio Drenthe (15:15 uur), woehoe! Kun je horen hoe verkouden ik ben? Nog meer leuks: ik heb het pokkedruk en moest vanavond écht even m’n administratie bijwerken, terwijl ik het tegelijkertijd ook meeegaaadruk heb op werk, maar alles is leuk:D Behalve de administratie, dat niet. Dus, nu ben ik op zoek naar een boekhouder die zo af en toe eens mijn ‘IKSNAPERGEENRUKVAN’-klaagzang kan aanhoren en me kan helpen met m’n belastingaangifte (zzp). Iemand die iemand kent die toevallig in Amsterdam woont én niet te duur is? En ooooooh, wat wilde ik nou nog meer zeggen?

Oké, eerst eens over m’n avondeten. Omdat ik vandaag met 16 van m’n kookboeken aan het sjouwen was, wilde ik eigenlijk niet meer langs de appie na werk, want 16 boeken zijn zwaaaar. Maar toch deed ik ’t voor even een fatsoenlijk maaltje. Ik maakte een rijstmaaltje met zalm en Thaise groentes. Terwijl ik al-tijd als ik die Thaise groentes eet denk; deze vind ik te scherp, ik moet dit niet meer kopen. En iedere keer vergeet ik het weer. Dummie!

Nodig voor één persoon: 1 zalmfilet – 1 kopje rijst – 200gr Thaise wokgroentes – 1/2 flesje soya woksaus – sesamzaadjes – wokolie

Bak de zalmfilet in 6 minuutjes gaar aan beide kanten. Kook de rijst in 8 minuten gaar. Wok ondertussen de groentes in wokolie met wat soyasaus. Alles mengen, sesamzaadjes erover en klaar is kees! Makkelijk, voedzaam en prima.

Ik vond het niet geweldig amazing, maar wel gewoon echt een prima maaltijd. Het was al lang geleden dat ik zalm had gegeten, dus dat was wel weer even fijn. oh, en die stokjes op de foto, die liggen daar natuurlijk gewoon voor de sier, muwahahah. Ik at gewoon met een vork :).

Nou, wat ik verder nog wilde zeggen ben ik alweer totaal vergeten, dus dat komt vast ooit wel weer. BYE!

OJA! Ik ga aanstaande donderdag op een marketingevenement een presentatie geven over bloggen. Super cool:D. Dat wilde ik gewoon kwijt, hahahhaa. 😀

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

7 reacties op “Recept: Rijst met Thaise groentes, zalm, soyasaus en sesamzaadjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *