
Nodig voor één persoon: 1 pangasiusfilet met tuinkruiden (AH) – 10 cherrytomaatjes/romaatjes – een handje veldsla – 5 blaadjes verse basilicum – 1 theelepel Provençaalse kruiden – 1 eetlepel pijnboompitten – kleine portie pasta (ik had tricolore en dan alleen de rode)
Vet een ovenschaal in met pangasiusfilet. HAHA, nee dat bedoel ik natuurlijk niet hahaha. Vet een ovenschaal in met olijfolie en leg de pangasiusfilet er in (hahaha). Hak de pijnboompitten samen met de basilium en Provençaalse kruiden fijn, tot een kruimelig geheel. Dit leg je op de pangasiusfilet (en druk het een beetje aan). Dan zet je de vis 25 minuten op 200C in de oven. Ondertussen kook je de pasta, die in het geval van de verse pasta die ik gebruikte, binnen 4 minuten al gaar is. Snij de kleine tomaatjes in plakjes (1 tomaatje ongeveer twee keer insnijden) en verdeel die over je bord. Leg ook alvast een handje veldsla op je bord. Zodra de vis & pasta klaar zijn, leg je ook die op je bord en zorg dat de vis overal overheen ligt. En ga dan eten. Nee wat zeg ik? Ga dat héérlijk eten.
Het was bij mij echt te cool, omdat ik dit gerecht maakte met allemaal random dingen die ik nog in huis had en het uiteindelijk echt zo vreselijk verrukkelijk was! Echt een héérlijk recept is dit. Mocht je nou geen boodschappen doen bij AH, dan volstaat een gewone pangasius zonder kruiden ook. En je kunt de pangasius ook vervangen door tilapiafilet, maar die is iets duurder. Maar mjam, wat heb ik lekker gegeten:). Wel belangrijk: eet bij ieder hapje echt een combi van alles; dus ene beetje pasta, veldsla, tomaatje en vis. Dan is het het aller lekkerst.
Wat denk je er van, klinkt dit goed of klinkt het goed?
VOLG DEZE BLOG(ster) VIA BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+ | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!
Misschien vind je dit ook lekker:



Anoniem zegt:
ik heb dit net gegeten, echt super lekker!
leonie zegt:
Nice! Fijn dat jij het ook lekker vond 🙂