Italiaans: Spaghetti met Parmaham, courgette, zongedroogde tomaten, mozzarella, pijnboompitten en balsamico

Goedenavond daar! Oh oh oh, wat heb ik verrukkelijk gegeten vanavond. Ik had vet veel zin in Parmaham en bedacht daar toevallig een leuk kerstvoorgerechtje mee, die ik klaarmaakte en vervolgens als basis gebruikte voor een heeeeeerlijk avondmaaltje. Wel veel te luxe en enigzins duur, maar hey ’t salaris is gestort dus ik kan me weer even uitleven :D. Hoewel ik wel bij Lidl boodschappen deed. Wat een goeie tip was dat van vele lezers, echt veel goedkoper boodschappen doen dan bij Ah of Jumbo!


Nodig voor één persoon: spaghetti – 1 pakje parmaham (ik hou gewoon erggg van Parmaham) – 4 zongedroogde tomaatjes uit pot – 1/2 courgette – een paar pijnboompitjes – 1/2 bol mozzarella – balsamico crème

Je kookt de spaghetti gaar. De courgette snij je in flinterdunne sliertjes en kook je heel eventjes (2 minuutjes). Snij de zongedroogde tomaatjes en mozzarella in kleine stukjes. Meng de courgette met de spaghetti en doe het op je bord. Verdeel er propjes parmaham over, de zongedroogde tomaten en mozzarella, top af met pijnboompitten, strooi er wat peper over en versier je pasta mooi met wat stroperige balsamicocrème. Schenk een lekker wijntje er bij in en ga heerlijk eten 🙂

Ik vond het verrukkkkkkelijk! Erge aanrader:). En het kerstvoorgerechtje komt ook binnenkort online, maar ik ga nu eerst verder genieten van mijn lekkere wijntje.

Of ik morgen blog weet ik nog niet, wantttt als het goed is ga ik een hapje eten met le boyfriend en daarna -eindelijk- naar The Hunger Games! Maar dat weet ik nog niet zeker. Dus nou ja. Tot snel 😀 Byeeeee!

PS: er is een nieuwe zoekfunctie! Jeeeej!

Misschien vind je dit ook lekker:


15 reacties op “Italiaans: Spaghetti met Parmaham, courgette, zongedroogde tomaten, mozzarella, pijnboompitten en balsamico

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *