Smurrie: Champignonsoep met kwark en amandelschaafsel

Goedenavond! Vanavond heb ik HEEL simpel en snel een avondmaaltje in elkaar geflanst met van alles wat ik nog in huis had. Het werd champignonsoep met kwark en amandelschaafsel…

In een pannetje bak je een rode ui, een teen knoflook en een bakje champignons in olijfolie. Daar voeg je later water een 1 tablet kippenbouillon (voor vega’s: groentebouillon) aan toe en dit laat je even pruttelen. Dan pureer je de soep met de staafmixer en bij het opdienen schep je er 1 lepel kwark en wat amandelschaafsel door.

Het was lekker:) Een beetje een heksenprutje om te zien, maar prima te eten. Niet erg speciaal en hij haalde ‘t niet bij m’n vorige champignonsoep, die HEERLIJK was.

Dat was ‘m vandaag! Nu ga ik op naar vriendlief in Rotterdam met een fles Prosecco op zak want ik heb EEN GROTEMENSENBAAN! JOEPIE! Toedeloe:)

Misschien vind je dit ook lekker:


2 reacties op “Smurrie: Champignonsoep met kwark en amandelschaafsel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *