Vette hap: Zelfgemaakte kapsalon met shoarma, minifrites en salade

Goedenavond! Zoals ik vandaag op facebook al aankondigde, heb ik vanavond een poging gedaan tot zelf kapsalon maken:) En dat ging góéd! Mjam:) Lekkere vette hap:) Oh en voor de lezers die ‘kapsalon’ alleen kennen als een plek waar je haar geknipt wordt; het is een lekkere vette ‘ovenschotel’ die je bij een kebab/shoarmazaak haalt. Vond z’n oorsprong in Rotterdam!

Je hebt nodig: minifrites, shoarmavlees, ijsbergsla, tomaat, knoflooksaus, sambal en kaas. Je bakt de shoarma in de pan gaar en frituurt de frietjes. In een ovenschaal begin je met de minifrites, daarop doe je het vlees en naar smaak sambal en knoflooksaus. Dan bedekt je het geheel met plakjes belegen kaas en dit gaat 5 minuutjes in de oven. Het is goed als de kaas gesmolten is. Dan doe je er nog ijsbergsla en tomaat op en woehoe; dan heb je je zelfgemaakte kapsalon.

Het was echt heel lekker en zag er een stuk smakelijker uit dan een kapsalon die je haalt bij een kebabzaak. Wel een vette hap, maar zo nu en dan mag dat best.

Misschien vind je dit ook lekker:


14 reacties op “Vette hap: Zelfgemaakte kapsalon met shoarma, minifrites en salade

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *