Wrap met vegetarische worst, witte & rode kool en pompoenhummus,

Door Elske – Joehoe! Weten jullie nog dat ik een tijdje terug dit recept uitschreef? Ik weet nog steeds niet wat ik nou van deze maaltijd vond, maar één ding weet ik er wel over te zeggen: dit moet beter kunnen. De pompoenhummus met de pompoen en de worst waren een geslaagde combi. Die nam ik mee uit het vorige recept en probeerde vandaag onderstaande uit. Benieuwd of dit een verbeterde versie is? Let’s wrap!

Voor 1 persoon: 1 grote volkoren wrap * – 1 vegetarische bratwurst ** – 3 volle eetlepels pompoenhummus – 2 scheppen witte kool salade (deze) – half zak pompoenblokjes – handje gesneden rode kool
* Dus die allergrootste formaat
** Die van de vegetarisch slager vind ik top, maar gebruik gerust een andere variant ‘vega worst’  in dit recept. Een echte worst zal het trouwens ook goed doen denk ik!

Doe wat olijfolie in een pan en bak hierin de bratwurst rondom gaar. Besmeer ondertussen je wrap met de pompoenhummus en beleg met de witte kool salade. Worst gaar? Mooi zo! Haal uit de pan, snijdt in stukjes en leg even aan de kant.

Doe de pompoen en rode kool, eventueel met een extra scheutje olijfolie, in dezelfde pan #scheeltafwas. Bak dit in zo’n 10 minuten gaar. Prik even in de pompoen om te checken of ie gaar genoeg is. De laatste 2 minuten bak je de stukjes worst nog even mee, om deze weer om te warmen. Beleg met dit alles de wrap en je bent klaar. Eet smakelijk!

wrap_vegaworst_2

Was dit recept beter dan de vorige? Jazeker! Zo op een wrap met flink wat extra veel pompoenhummus en zonder de broccoli smaakte het echt meer dan prima. Oh, en ik gooide er nog wat stukjes komkommer tussen zie ik net 😉 Nog steeds niet ‘helemaal geweldig, wát spectaculair’, maar wel echt oké en smaakte me goed. De vegetarische bratwurst combineert gewoon heerlijk met de kool en de pompoenhummus. Ook een goede lunch tip voor op een broodje trouwens!

Volg Leo’s leven via INSTAGRAM en blijf op de hoogte van nieuwe recepten via FACEBOOK.

Trouwens… Wist je dat Leonie drie boeken schreef?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *