Kant & klaar #43: Sushi box van sushi daily!

Door Elske – Hallo daar! De feestdagen zitten er weer op en het nieuwe jaar is begonnen. Ook in 2020 gaan we lekker door met de serie ‘kant & klaar’.  Ben jij nou ook nieuwsgierig welke kant-en-klare maaltijden er in het supermarktschap liggen en hoe ze smaken? Lees dan iedere dinsdag mee!

Dit keer had ik vét veel zin in sushi, want dat had ik al een hele tijd niet meer gehad. Maar, ik wilde wel lekkere sushi en niet zoals die van de AH uit deze test.  In jullie reacties las ik dat de Sushi Daily in de Albert Heijn wel echt lekkere sushi verkocht en liet ik nu nét toevallig in de AH XL lopen. Ik zag hoe de sushi bereid werd en dat zag er goed uit. Testen dus! Let’s sushi!

Het assortiment
Bij sushi daily is het alsof je sushi in een restaurant bestelt. Er staat een menukaart op de balie waar je allerlei dingen kunt bestellen, maar voor het gemak is er ook al heel veel voorverpakt. Je kunt er van allerlei verschillende sushi bestellen; van maki, uramaki, sashimi, temaki en nigiri tot poké bowls en sides  zoals wakamé en sojaboontjes. MJAM! Er was zoveel om uit te kiezen dat ik besloot een sushibox mee te nemen met verschillende soorten uramaki’s. Tonijn, verse zalm, crisyp tempura en nigiri zalm. Prijzig is het wel: ik betaalde €18,50 voor een box met 20 stuks. Ik ging er dus vanuit dat dit kwalitatief goede sushi zou zijn…

Kant&klaar43_sushidaily_2
Onder de berg wakame zat mijn winnaar van de test!

De smaak
En dat was het ook. Mjam! Erg lekker. Omdat ik een voorverpakte box kocht en de sushi dus misschien al even in de vitrine lag proefde je wel dat het voorbereid was, maar het smaakte nog steeds erg goed. Natuurlijk nooit zo vers als bij een echt restaurant, maar voor supermarkt sushi wel heel erg lekker! Veel beter dan uit de vorige recensie. Je proeft dat de vis vers is, de gefrituurde uitjes zijn nog knapperig, net als de zeewiersalade en crispy garnalen.

Ik vond het de prijs wel waard, maar je moet er wel even rekening mee houden. Dit is misschien niet een maaltijd die je 2x in de week meeneemt. Misschien maar goed ook, zo blijft het lekker en bijzonder 😀 Thanks voor de tips overigens lezer! Kende jij Sushi Daily al of ken je andere supermarkten waar je lekkere, kant-en-klare sushi kunt kopen? Let me know!

Zullen we contact houden?
Volg Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet ook via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

3 reacties op “Kant & klaar #43: Sushi box van sushi daily!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *