Stamppot rucola met geitenkaas, honing en walnoten uit de oven

Goeeedemiddag leuke mensen! Het is weer tijd voor stamppot. Niet omdat het stamppot-tijd of winter is, maar omdat ik er zin in had en een intens heerlijk idee had. Namelijk: stamppot met zo’n unit geitenkaas uit de oven met honing en walnoten. Dat moest uitgeprobeerd worden…

Stamppot rucola met geitenkaas, honing en walnoten

Gang: Hoofdgerecht
Keuken: hollands
Trefwoord: stamppot
Totale tijd: 15 minuten
Porties: 1
Makkelijk en lekker recept voor stamppot rucola met geitenkaas, honing en walnoten. Binnen 15 minuten op tafel en ontzettend lekker. Eet smakelijk!
Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 rond stuk geitenkaas (zo'n schijf)
  • 1 el honing
  • 6-10 walnoten
  • 1 zakje aardappelpuree alleen water toevoegen
  • 1 handje rucola of spinazie

Instructies

  • Leg het stuk geitenkaas in een ovenschaal en schenk er honing over. Plak de walnoten er op en zet het ding eventjes in de oven op een zelf te bepalen temperatuur. Ik denk dat ik 10 minuten voor 180C ging, maar je moet eigenlijk gewoon opletten dat je walnoten niet zwart worden en je geitenkaas wel een soort van zachtachtig.
  • Maak aardappelpuree door kokend water toe te voegen aan het zakje aanmaakaardappelpuree en schep er wat rucola of spinazie door zodat het een stamppot wordt.
  • Serveer de geitenkaas met honing en walnoten bovenop de stamppot en giet de honing die uitgelopen is in de ovenschaal, er overheen. Eet smakelijk!

Klinkt dit geslaagd? YES. Was dit geslaagd? HELL YES! Vet heerlijk. Probeer het maar eens zelf <3

Bewaar dit recept op Pinterest
Wil je dit recept op een later moment makkelijk terugvinden? Bewaar onderstaande foto dan op een van je Pinterest borden.

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

7 reacties op “Stamppot rucola met geitenkaas, honing en walnoten uit de oven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept