Video: De dakopbouw wordt geplaatst – De Verbouwing #12

Hallo leuke mensen! De 12e video staat online waarin Jan en ik je meenemen in de verbouwing van onze bouwval naar een droomhuis! We hebben een huis gekocht dat volledig aan puin geslagen is, om het vervolgens om te toveren tot droomhuis. En dat in 9 maanden, met beperkt budget. Een route die heerlijk is om te volgen, want slopen, klussen en inrichten brengt stress, gekibbel en vooral heel veel blijdschap met zich mee. Iedere twee weken praten we je bij over de stand van zaken.

Vandaag kwam deel 12 online: in deze video nemen we je mee tijdens het plaatsen van de dakopbouw! Een geweldige belevenis die in één dag opeens een extra verdieping op ons huis creëerde. Wist je trouwens dat we over minder dan tien weken al gaan verhuizen? Aaaah! Verder werd er een nieuw vloertje gelegd, hebben we deuren uitgezocht in de galerij van Noknokdeuren.nl en mijn familie kwam helpen in de bouwval. Kijk je gezellig mee?

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *