Zelfgemaakte Lobster Rolls met paprika en avocado

Hey hey! Wat lekker dat je dit recept voor zelfgemaakte lobster rolls met paprika en avocado hebt aangeklikt, daar ga je geen spijt van krijgen. Begin deze week had ik na een sportlesje opeens ZO veel zin in rivierkreeftjes, dat ik besloot om lekker zelfgemaakte lobster rolls te lunchen. Ik improviseerde een recept met o.a. paprika, avocado en limoen en het werd erg lekker.

Vandaag deel ik het recept met jou, zodat jij ook van deze heerlijke lunch kunt genieten. Je hebt ‘t allemaal binnen no time klaargemaakt. Ik gebruikte afbakbroodjes die nog even in de oven moesten, maar daar zat echt het meeste werk in. Verder is het super simpel en snel klaargemaakt.

Heb je zin in zelfgemaakte lobster rolls? Aan de slag dan!

Lobster rolls met paprika en avocado

Gang: lunch
Keuken: Amerikaans
Trefwoord: lobster roll
Totale tijd: 5 minuten
Porties: 2
Makkelijk en snel recept voor zelfgemaakte lobster rolls van rivierkreeftjes met rode paprika, avocado, limoen, komkommer en ijsbergsla op een pistolletje. Eet smakelijk!
Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 pistolletjes
  • 100 gr rivierkreeftjes
  • 1 el mayonaise
  • 1 limoen
  • 1/2 eetrijpe avocado
  • 1/2 rode paprika
  • handje ijsbergsla
  • 1 tl mierikswortel
  • 1 tl ketchup
  • 1 snack komkommer
  • peterselie ter garnering

Instructies

  • Pers de limoen uit en prak de halve avocado fijn. Meng limoen met avocado, mayonaise, mierikswortel en ketchup. Roer dit door de rivierkreeftjes.
  • Snijd de rode paprika in kleine stukjes en roer ook door de rivierkreeftjes.
  • Beleg een pistolletje met een laagje ijsbergsla, daarop een laag rivierkreeftjes en daarop een paar plakjes van de snack komkommer. Top eventueel af met wat verse peterselie. Klaar!
zelfgemaakte lobster rolls

Al met al is dit een super simpel recept voor zelfgemaakte lobster rolls en het was erggg lekker. De rivierkreeftjes hebben een super lekkere smaak en een fijne stevigheid. De sausjes (ketchup, mayo, avo en ketchup) maken het lekker smeuïg en geven een beetje een ‘garnalencocktail’-vibe. De limoen zorgt voor frisheid, de mierikswortel voor een beetje pit. Ja; dit is echt een lekkere lunch.

Maak je deze zelfgemaakte lobster rolls klaar en vond je het lekker? Dan zou ik het super leuk vinden als je hieronder een comment wil achterlaten met een sterren-beoordeling. Dan kunnen de lezers na jou zien of het wat is, dit recept :D.

Bewaar dit recept op Pinterest
Wil je dit recept op een later moment makkelijk terugvinden? Bewaar onderstaande foto dan op een van je Pinterest borden.

zelfgemaakte lobster rolls

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, ons fertiliteitstraject, koken, knuffelen met Morris en poes Teddy en DIY projecten in huis, tot m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Geef mijn nieuwste boek cadeau aan jezelf of een zwangere in je omgeving!
Onlangs kwam mijn 6e kookboek uit en dit keer eentje voor baby’s! Gewoon wat mijn baby ‘s avonds eet is een ideaal boek voor jonge ouders met kindjes tussen 4 maanden en 1,5 jaar. Met 50 recepten en heel veel tips en informatie helpt het boek je te starten met vaste voeding voor je kleintje én biedt het inspiratie voor het eerste levensjaar (en net even daarna). Bestel het boek op Bol.com, vraag ernaar in je lokale boekhandel of koop het hier direct bij mijn uitgeverij (dan houd ik er het meeste aan over). En niet vergeten: GEEF HET CADEAU!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept