Video: de badkamer is betegeld en de woonkamer gestuct!

Hallo leuke mensen! De 14e video staat online waarin Jan en ik je meenemen in de verbouwing van onze bouwval naar een droomhuis! We hebben een huis gekocht dat volledig aan puin geslagen is, om het vervolgens om te toveren tot droomhuis. En dat in 9 maanden, met beperkt budget. Een route die heerlijk is om te volgen, want slopen, klussen en inrichten brengt stress, gekibbel en vooral heel veel blijdschap met zich mee. Iedere twee weken praten we je bij over de stand van zaken.

Vandaag kwam de 14e video online en daarin laten we weer van alles zien. Zo komt de vriend van mijn nicht langs om de badkamer te tegelen, heeft de stukadoor de woonkamer glas gestuct, zijn Jan en ik druk bezig met het egaliseren van de tuin én komt Van de Bunt Isolatietechniek langs om de tussenvloeren te isoleren met cellulose. Kortom: genoeg te zien. De bouwval transformeert van krot tot kasteel. LOVE IT!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *