Deze maand geen nieuwe recepten (maar er staan er genoeg online)

Hoi! Omdat ik in de laatste weken zit van de verbouwing van onze bouwval tot droomhuis, heb ik het even knetterdruk met schilderen, dozen inpakken, een tuin aanleggen en meubels bij elkaar sprokkelen. Dat kost meer tijd dan ik had gedacht en daarom komen er de komende weken even geen nieuwe recepten en dagboeken online.

Super jammer, want ik schrijf mijn dagboeken en recepten altijd met veel plezier. Maar zonder tijd, keuken (ja echt; half juni hebben we pas een keuken) en inspiratie (wegens drukte in m’n hoofd rondom bouwbeslissingen), is het even lastig om te blijven koken en schrijven.

Gelukkig staan er ongeveer 2500 recepten op mijn website en kan je via de zoekbalk makkelijk vinden waar je zin in hebt. Zoek op een bepaald ingrediënt waar je zin in hebt, of wat je nog in huis hebt. Of navigeer makkelijk via het menu naar vegetarische recepten, pasta’s, wraps of waar je ook zin in hebt. En als je het écht niet weer, typ je gewoon in je zoekbalk https://gewoonwateenstudentjesavondseet.nl/page/34 en verander je het laatste nummer. Dan kom je op een random pagina en kook je hetgeen bovenaan staat ;-).

Ik verwacht half juni er weer te zijn met nieuwe content. Misschien schrijf ik tussendoor nog een dagboek, maar ik wil het even loslaten, zodat ik ook echt de tijd kan nemen voor deze laatste weken van de verbouwing.

Wel zal ik een aantal oude recepten inplannen om opnieuw op de homepage te verschijnen, zodat er toch wat nieuwe content online lijkt te komen, als je naar m’n site surft.

Ik hoop op jullie begrip en ga heel erg m’n best doen om er snel weer te zijn. In de tussentijd kun je de verbouwing en (dat wat over is van) de rest van mijn dagelijks leven natuurlijk gewoon blijven volgen via Instagram Stories. Dat kan via de app op je telefoon, maar ook via de computer via deze link.

Tot snel!!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

2 reacties op “Deze maand geen nieuwe recepten (maar er staan er genoeg online)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *