Leo’s leven: eindelijk een buik, de gangkast pimpen en Game of Thrones

Goedenavond leuke mensen en welkom bij mijn dagboek! Het is vrijdag einde middag en ik had echt een super chaotische dag. Of week. Ik vind het wonderlijk hoe snel de dagen voorbij vliegen en wat krijg ik nou gedaan op een dag? Nou; super veel, maar soms ook niks. (Speelt Thats lifeeeeee, that’s lifeeeee, that’s what all the people sayyyy af in m’n hoofd). Zo hebben we gister de gangkast in één dag volledig omgetoverd tot het leukste kleine kamertje van dit huis – terwijl we van plan waren om alleen ff te behangen-, heb ik aan 7 campagnes gewerkt deze week én gedacht aan m’n gezondheid en gestel door wandelingen te maken en rust te nemen waar nodig.

In dit dagboek ga ik je er allemaal over vertellen en dan is het tijd voor weekend! Maar geen rustig weekendje; morgen staan er nog twee campagnes op de planning én moet ik van alles voorbereiden voor een diner a.s. zondag met 16 mensen bij ons thuis (praktische uitdaging), verder staan er nog wat sociale activiteiten op de planning én willen we tussen de bedrijven door klussen. Maar goed; we zien wel wat er allemaal wel en niet lukt. Eest ga ik je bijpraten over mijn afgelopen dagen.

Dinsdag:
Dinsdagochtend werd ik wakker met iets dat er toch écht al uitziet als een zwangere buik. Sinds ik terug ben uit Costa Rica popt de buik opeens naar voren. Super leuk!

In de ochtend hield ik me bezig met m’n dagboek en mailbox, in de middag ging ik aan de slag met twee campagnes voor Instagram. Eentje voor Bruna The Label, waar ik gewellllldige sieraden had besteld. En eentje voor Wild deo, wat ook vrij awesome is want ik ruik zo lekkerrrrrr :D.

Aan het einde van de middag wandelden we even op het strand om uit te waaien, want ik had last van m’n banden (NU AL) en Jan had ellende met het aansluiten van de elektra. Dus de zon, zee en wind deden ons wel even goed :D.

Oh en ik begon vandaag met gezichtsbruiner gebruiken om er wat gezelliger uit te zien en dat lijkt op deze foto vrij heftig geslaagd, maar in de praktijk zie je echt nog maar heel weinig. Op zich wel positief, want ik was vooral bang om als wortel door het leven te gaan. Langzaam opbouwen is goed. 😀

Op dinsdagavond was het aan Jan om lekker te koken en kreeg ik een pasta pesto voorgeschoteld en zijn we begonnen aan alle oude afleveringen van Game of Thrones! We wilden dit al heel lang eens allemaal terugkijken en Jan is ooit gestopt in seizoen 4 of 5, dus helemaal HEERLIJK dat hij nog niet weet hoe het afloopt. We kijken alle afleveringen terug via HBO max en het is nu al ZO genieten. Echt een winterserie voor avonden waarop het vroeg donker is <3.

Woensdag:
Op woensdag had ik een kakdag, maar die horen er ook bij. Ik begon m’n dag met een sportlesje bij Robin, maar op de fiets er naartoe kreeg ik onwijs last van m’n buik, dus dat begon al vrij slecht. Het sporten ging ook niet top, maar A for effort en daarna stortte ik in. Totale darmellende en moe en gewoon even tijd om op de bank te hangen. En op bed.

Ik werkte wel wat vanuit bed, maar deed alleen het broodnodige en schoof de rest voor me uit.

Aan het einde van de middag moest ik nog even naar de tandarts om een potentieel gaatje te laten controleren, maar dat bleek alleen teringpijnlijk ontstoken tandvlees te zijn en dat schijnt óók door de zwangerschap te kunnen komen. Who knew! Nou goed; we doen het er mee ;-).

‘s Avonds was het tijd voor een baddersessie. Ik had nog steeds last van m’n buik, maar de warmte deed me wel echt even goed. Vet fijn. Daarna haalde ik m’n kerstsokken uit een ver weggestopte doos en was het tijd voor chillen op de bank. Een weinig bevredigende dag, maar gelukkig was daar: kip, patat en sperziebonen (liefde voor sperziebonen) en natuurlijk: Game of Thrones. En Teddy. Heerlijk.

Donderdag:
Op donderdag stonden Jan en ik vroeg op, voor een afspraak met de trap-inmeet-man om de maten op te nemen voor de houten balustrade die binnenkort bij ons geplaatst gaat worden. En dat wordt VET.

Het kwam ook wel lekker uit dat we vroeg uit de veren waren, want we hadden een druk dagje op het programma. Eigenlijk zouden we de gangkast gaan behangen met het behang waar ik in mijn vorige dagboek al over schreef, maarrr ‘s ochtends kwamen daar opeens allerlei wilde plannen bij. Laten we ook een koof schilderen op de muur in Hague Blue, die kleur hebben we toch nog liggen. En zo geschiedde.

Ik tekende dingen af op de muur, Jan plakte muren af en we sjeesten langs Gamma voor behanglijm en blauwe muurverf, want er bleek tóch geen Hague Blue meer in huis, haha. Priem.

Om 12 uur had ik een blauwe koof geschilderd en liepen we echt lekker op schema. Tijd om te behangen!

Al met al waren we daar toch langer mee bezig dan gepland en uiteindelijk was het hele project om half 7 klaar. En met het hele project bedoel ik dan: we hebben een koof op de muur geschilderd, de andere muren behangen, een plank op maat gemaakt, die geschilderd, de plinten bevestigd, geschuurd, geschilderd en afgekit en de boel weer ingericht zoals het hoort. En het is echt super leuk geworden! 😀 Love it!

‘s Avonds zouden we eigenlijk de voorbereidingen treffen voor een diner voor aanstaande zondag, maar we hadden er allebei echt geen puf meer voor. En dus zijn we lekker met thuisbezorgd op de bank gekropen met weer een aantal afleveringen uit seizoen 1 van Game of Thrones. En het was wederom: heerlijk.

Inmiddels is het dus vrijdag en heb ik een dag achter de rug van echo’s, bloed prikken, campagnes tweaken, statistieken doornemen, 2023-plannen schrijven, werken aan drie campagnes, een recept uitschrijven en de komende week plannen. Want die wordt niets rustiger, hahaha.

Vanavond kruip ik in ieder geval lekker op de bank met Nederland Argentinië en een lekker maaltje. Zin in!

Ik spreek je dinsdag weer en wens je een heerlijk weekend toe!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

6 reacties op “Leo’s leven: eindelijk een buik, de gangkast pimpen en Game of Thrones

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *