Leo’s leven 165: dinsdag-dip, geweldige bodywarmer en Jans verjaardag

Hallo fijne mensen en welkom bij mijn dagboek van vrijdag 11 augustus, de dag nadat Jan 37 werd, woehoeee! Waar ik m’n vorige dagboek een ietsiepietsie in mineur schreef, ben ik inmiddels weer helemaal opgeleefd. Ik had echt classic weer eens zo’n kakdag nodig om daarna weer helemaal energiek te zijn. Soms vergeet ik zelf even hoe ik ook alweer werk en wat mijn gebruiksaanwijzing is; en dat als ik dus zo’n kakdag heb, ik er maar beter aan toe kan geven, want de volgende dag is m’n productiviteit opeens 2x zo hoog. Zo ook deze week.

Wat ik allemaal heb gedaan met die productiviteit? Wat dacht je van… de was, administratie, een campagne in de duinen, een recept uitschrijven, statistieken onderzoeken, twee reels maken, een drie-gangen-diner koken en nog veel meer. Ik praat je vandaag bij. Gezellig dat je mee leest!

Dinsdag:
Op dinsdag had ik dus die kakdag; we zouden kunnen spreken van een dinsdag-dip. Maar dan zonder rare middelen. Hoewel ik de dag best goed begon met Morris naar de oppas brengen, daarna B&B vol liefde kijken met een lekker ontbijtje en daarna ging ik lekker aan de slag.

Ik schreef m’n dagboek en publiceerde het artikel over al het eten en drinken dat je kunt verwachten op Lowlands 2023. Echt vet leuk om te schrijven was dat en ik heb er zelf helemaal zin in, haha.

Maar daarna stortte ik wel ff in. Ik was niet vooruit te branden vandaag. Laag in m’n energie, hartstikke ongesteld en hoewel ik best een goede nacht had gehad, vielen m’n ogen steeds dicht. Maar omdat Morris naar de opvang was had ik het gevoel dat ik dan ook echt vet productief moest zijn. Dus dat matchte totaal niet met m’n energie. Erg irritant.

In plaats van er aan toegeven ben ik maar het huis gaan opruimen. Daar krijg ik meestal wel wat energie van, als het weer een beetje gezellig en netjes is. Bovendien zouden m’n schoonouders de volgende dag bij ons komen oppassen, dus ook voor hun wilde ik de boel ff opruimen.

Uiteindelijk was dat best wel een goed idee. En nadat ik Morris weer had opgehaald van de oppas en naar bed had gebracht, vroeg ik of Jan het avondeten wilde fixen en ben ik lekker met een wijntje op de bank geploft. Even uitgeschakeld.

Woensdag:
Op woensdag leefde ik weer helemaal op. M’n schoonouders kwamen oppassen op Morris, Jan was op kantoor buiten de deur en dus had ik ons thuiskantoor helemaal voor mezelf en kon ik lekker aan de slag.

Ik hield me bezig met administratie, de was, leverde previews aan voor twee campagnes, beantwoordde reacties op mijn blog, zette een campagne live dook in m’n statistieken en beantwoordde wat mails. Lekker bezig meid!

‘s Middags reed ik ff op m’n nieuwe fiets naar de duinen om foto’s te maken voor een campagne en dat was echtttt genieten. M’n nieuwe batavus fietst (niet elektrisch) echt zooo licht en dat is zo rete chill dat het fietsen naar de duinen echt helemaal een pretje is <3. Echt genoten.

Daarna deed ik ff boodschappen om een lekkere tafel vol curry’s aan Jan en zijn ouders voor te zetten.

En zelfs ‘s avonds was m’n energie nog niet op en zijn Jan en ik nog even aan de slag gegaan met het vullen van de plantenbak achter de nieuwe buitenkeuken. Daar zit nu 850ml aarde in en we moeten nog 600 toevoegen. Echt een lekker klusje om ‘s avonds nog even te doen <3.

Donderdag:
Op donderdag was Jan jarig, yay! Hij werd 37 en vierde het niet echt. Maar toch wilde ik ‘m even in de watten leggen, dus ik had een heel plan uitgestippeld voor mijn vrije middag. Maar eerst had ik nog een ochtendje met Snorremans voordat hij naar de oppas ging.

Om 11 uur hadden we een afspraak bij een chiropractor om eens te kijken naar Morris’ voorkeurshouding en reflux. Hij heeft best wel een afgevlakt achterhoofd doordat hij altijd met z’n gezicht naar één kant ligt/kijkt/zit én best wel last van veel overgeven. En we waren echt bij een super fijne chiro, die ik getipt had gekregen van een vriendin. Echt veel vertrouwen erin dat zij ons goed verder gaat helpen <3.

Hoe geweldig is deze bodywarmer van H&M?
Morris in de bakfiets van Batavus (Fier 2)

Van alle nieuwe indrukken was Snorremans goed slaperig geworden, dus eenmaal thuis viel hij meteen in m’n armen in slaap. Wat betekende dat ik nog even aan de bank gekluisterd was en hij iets later naar z’n oppas ging. Naja; het loopt zoals het loopt.

Daardoor liep mijn vrije middag wel ietssss in de soep want ik moest nog wat voor werk doen en was ook daar langer mee bezig dat gepland. En toen moest ik in alle haast nog het driegangendiner voor Janneman voorbereiden. En dat was ook een hele toestand waarbij ik o.a. met een enorme bos gladiolen (het huis moest gezellig en alle bloemen waren dood dus ff nieuwe gehaald) een veel te kleine slagerij binnenkwam en daarbij bijna alle Zilveren prijsbekers omver gooide omdat ik zo onwendbaar was met m’n enorme bos gladiolen. Anyway; erg hard om gelachen wel en het ging allemaal net goed.

Goed; om 5 uur haalde ik Morris weer op en was ik zelf TOTAAL bezweet en het huis was een grote zooi. Maar goed; hij naar bed, ik opruimen, Jan nog aan het werk, ik het diner voorbereiden en uiteindelijk zaten we om half 8 in de tuin met een opgeruimd huis met nieuwe bloemen, in een gezellig jurkje mét deo onder m’n oksels en een slapende baby op z’n eigen kamer, aan de steak tartare, pasta carbonara en cheesecake. Man man man, wat een dag.

Maar we hadden nog even een heerlijk avondje in de tuin met lekker eten en elkaar, dus het was top.

Inmiddels is het vrijdagochtend en ben ik vanochtend ruw gewekt door 800 sirenes die door de straat reden i.v.m. de albert heijn die hier in de buurt aan het afbranden is. Man, wat een heftige brand zeg! Verder heb ik al 88 dingen gedaan en het is nét 12 uur. Maar daarover vertel ik je in m’n volgende dagboek! Dan praat ik je ook bij over het uitzoeken van Jans cadeau in Amsterdam vanmiddag, het verder klussen aan de buitenkeuken, Jans verjaardag vieren met familie en…. EEN NIEUWE AUTO :O

Ik wens je een heel fijn weekend en spreek je dinsdag weer!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

5 reacties op “Leo’s leven 165: dinsdag-dip, geweldige bodywarmer en Jans verjaardag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *