Leo’s leven 158: tv-opnames voor interieurprogramma & sportverlof

Goedemorgen fijne mensen en welkom bij m’n dagboek van vrijdag 24 maart! Vandaag vertel ik je alles over de televisieopnames die we in ons huis hadden met Binnenstebuiten, praat ik je bij over een drukke woensdag met ziekenhuisbezoeken en m’n sportverlof! Lees je mee?

Dinsdag
Dinsdag had ik agenda-technisch niet een super drukke dag en ik moet toegeven dat ik ook echt geen idee heb wat ik die dag nou eigenlijk allemaal gedaan heb, haha. Ik heb in ieder geval lekker gewerkt in de ochtend aan de eettafel, wat soms wel lekker is; even een “andere” werkomgeving.

Verder moest ik tot een uur of 1 thuisblijven omdat er een pakket geleverd werd dat ik niet mocht missen, om de glazen pui op de 2e verdieping af te maken. Dus ik kneuterde een beetje aan in huis.

Een van de weinige foto’s die ik maakte deze dinsdag, haha. Bolle buik met tosti en gebakken ei :D.

‘s Middags ben ik ff naar Action geweest voor een houten kapstokje voor de babykamer en wat schoonmaakmiddelen die de schoonmaker nodig had. En nadat ik dat kapstokje had bevestigd op de commode, schoot ik nog ff foto’s voor een campagne en toen was het tijd om te chillen. Geen drukke dag, wel echt lekker.

‘s Avonds was het tijd voor zwangerschapsyoga en dat was weer heer-lijk en daarna heb ik niets meer gedaan <3.

Gek op deze twee schatjes <3

Woensdag
Woensdag was echt het tegenovergestelde van dinsdag, hahaha. Om kwart voor 8 stond de schoonmaker al op de stoep en dan zit je toch niet helemaal chill in je eigen huis. Ik heb nog een uurtje thuis op kantoor gewerkt en ben toen in de auto gestapt naar de sportschool, voor m’n laatste workout bij Robin.

Ik vind het wel mooi geweest en heb tot ver in m’n zwangerschap gesport. Ik kan de zin nu echt niet meer opbrengen en doordat de baby is ingedaald ben ik ook echt wel iets minder mobiel en handig in m’n lijf. Klaar mee, dus tijd voor sportverlof! En de wetenschap dat ik gewoon de komende 10 weken ofzo niet hoef te sporten vind ik echt heer-lijk. Helemaal in het straatje van deze a-sportieve meid. Overigens blijf ik wel gewoon lekker doorgaan met zwangerschapsyoga, maar dat is meer ontspanning dan inspanning. In ieder geval mentaal een stuk beter voor me <3.

Bolle sportmeid

Na m’n laatste sportlesje ben ik boodschappen gaan doen voor een campagne en heb ik ff bloemen gehaald voor in huis, i.v.m. de opnames van die donderdag. Maar mannnn dat was echt te veel van het goede. Eenmaal thuis was de schoonmaker klaar en kon ik lekker op de bank ploffen. Even een tukkie doen.

Het gare was dat ik eigenlijk aan de slag moest voor een campagne, maar om half 2 was het ook alweer tijd om naar het ziekenhuis te gaan voor weer een groeiecho om onze reuzenbaby in de gaten te houden, dus ff snel tussendoor werken was nu niet gelukt. Shit. Wél erg trots dat ik tijd voor mezelf heb genomen, maar ook ruk dat daardoor de planning anders loopt.

Uiteindelijk liep na de afspraak in het ziekenhuis de hele dag anders en daar praat ik je later nog wel een keer over bij, maar voor nu was het een ruk dag die in de prullenbak kon.

‘s Avonds bestelden we thuisbezorgd en kroop ik op de bank met Next in Fashion, de Netflix serie waar ik momenteel lekker in zit. Heerlijke wegkijker en precies wat ik nodig had.

Donderdag
Op donderdag stonden we vroeg op om de laatste dingen in huis recht te trekken (Jan stond nog de glazen van de glazen pui te wassen terwijl ik bloemen op de vaas zette hahaha) en om half 10 stond de crew van Binnenstebuiten bij ons op de stoep.

Teddy had een héél lekker plekje in de dekens in de zon voor zichzelf geregeld, maar dat strookte niet helemaal met mijn visie over hoe ik onze slaapkamer op tv wilde zien hahaha. Sorry Ted, je moet even een ander plekje zoeken.

Binnenstebuiten is trouwens een tv programma dat iedere avond om 19:00 op NPO 2 te zien is en daarin laten ze o.a. interieurs zien. We krijgen een item van 12 minuten – 3 blokjes – in het programma ergens in de komende vier weken (ik weet nog niet precies wanneer) en vandaag waren de hele dag de opnames.

Jan en ik deden de presentatie en verder zijn er de hele dag shots gemaakt van alle hoeken en gaten van ons huis. We hadden vet veel geluk met het weer, want ondanks dat het de hele week al regende, was vandaag opeens een zonnige dag en stond het licht super mooi in huis. YES!

Tussen de shots door heb ik zo veel mogelijk rust genomen door lekker te zitten of liggen op de bank en om half 6 waren de opnames klaar en waren Jan en ik allebei kapot, haha. Maar het was wel een hele leuke dag geweest en ik ben heel benieuwd naar het resultaat binnenkort op tv.

De allerbeste methode om zo’n drukke dag even van je af te zetten, vind ik de dag van me af douchen. Dus we sprongen lekker met z’n twee onder de douche en hebben daar echt even heer-lijk ontspannen. Lekker heet, lekker dat water over je gezicht en echt even bijkomen van een dag ‘aan’ staan.

‘s Avonds kropen we op de bank met kliekjes – pasta én aardappel-prei schotel kan prima op één bord hahaha – en zijn we begonnen aan The Last Of Us. Omdat iedereen daar lyrisch over is. We hebben nu twee afleveringen gekeken en ik zit er wel echt heel erg in, maar twijfel ook nog over of ik helemaal zin heb in deze zombie-vibe hahaha.

Inmiddels is het vrijdagochtend en zit ik alweer in het ziekenhuis voor nog een een keer de suikertest die ik een aantal weken geleden ook al heb gedaan. Niet echt heel leuk, maar we doen het er mee en de uurtjes vliegen hopelijk voorbij met wat werk als afleiding.

Het komende weekend heb ik in ieder geval heel weinig plannen. Door de planning die woensdag in de soep liep, moet ik zaterdagochtend wel eventjes aan het werk, maar verder is de agenda leeg. En daar heb ik INTENS veel zin in. Hopelijk werkt het weer mee en kan ik lekker even van de zon genieten. Maar we zien het wel. Als ik de hele dag op de bank lig met Next in Fashion en The Last Of Us met de gordijnen dicht, vind ik het ook prima.

Dinsdag praat ik je weer bij in m’n volgende dagboek. Tot dan!!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

4 reacties op “Leo’s leven 158: tv-opnames voor interieurprogramma & sportverlof

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *