Leo’s leven 115: etentje met vriendinnen, uitslapen tot forever en badderen in de zon

Hallo leuke mensen en welkom bij mijn dagboek! Vandaag praat ik je bij over mijn afgelopen weekend en dat doe ik met de grootste moeite, want mannnn wat ben ik snel afgeleid. Ik heb al van alles gedaan en niets dat op werken of ‘achter een laptop zitten’ lijkt, maar ik ga m’n best doen om je toch bij te praten :D. In de tussentijd zit ik met m’n hoofd op de bank onder een dekentje met thee (het regent buiten heel hard), ben ik aan het klussen (ik ga vanmiddag een deur schilderen), zit ik de dagen af te tellen tot kerst (omdat er net iemand geweldige kerstversiering van de action naar me DM’de) en ben ik een restaurant aan het zoeken voor een vriendin. Allemaal tegelijkertijd, terwijl ik gewoon even achter m’n computer moet gaan zitten om leuke dingen te schrijven. Ondertussen gaat ook nog de deurbel en worden de nieuwe eetkamerlampen geleverd en ik wil ze NU openen maar ik hou me innnnnn. Oké focus. Let’s do this.

Oh en het feit dat ík nu ff niet onder een dekentje op de bank kan gaan zitten, betekent natuurlijk niet dat jij dat niet wél kan doen. Dus; kruip lekker op de bank met hot choco of thee en geniet van mijn dagboek over de afgelopen dagen.

Vrijdag
In m’n vorige dagboek schreef ik al dat vrijdag best wel een lekkere dag was. We hadden een fotograaf over de vloer om de badkamer te fotograferen, ik had een meeting met tegelstudio, ‘s middags ben ik lekker voor mezelf aan het werk gegaan en om 4 uur was ik klaar met werken. Tijd om een etentje met vriendinnen voor te bereiden.

* het was echt awesome geweest als ik hier al de foto’s kon plakken van de fotograaf, maar ik heb helaas nog niets gezien.

‘s Avonds kwamen Marte, Viv en Hiemke bij me eten – de vriendinnen die ik nog ken uit de tijd dat we allemaal bij het DeLaMar Theater werkten – en dat was echt suuuper chaotisch en gezellig, haha. Ik maakte een lekkere borrelplank, we dronken heerlijk en als avondmaal maakten we fresh springrolls. Dat vind ik met etentjes vaak wel leuk om te doen, omdat je dan zelf je maaltje aan tafel in elkaar kan zetten en ik er niet heel veel werk aan heb – behalve wat ingrediënten snijden en in kommetjes op tafel klaarzetten. We aten springrolls met o.a. gebakken kip in hoisinsaus, mango, avocado, komkommer, wortel en furikake (sesamzaadjes met zeewier). Erg lekker. Al met al was het een super leuke avond. <3

Zaterdag
Op zaterdag begon mijn weekend alleen. Heerlijk! Jan was met vrienden wandelen op de Veluwe en ik had een weekendje voor mezelf in huis. Dat resulteerde erin dat ik schandalig heb uitgeslapen (tot half 2 heb ik in bed gelegen), maar ik had letterlijk geen reden om eruit te komen en lag nog heerlijk allemaal programma’s terug te kijken en uitgebreide krantenartikelen te lezen. Mensen, wat een lekkere ochtend.

‘s Middags ben ik even naar de stad gegaan – ik heb INTENS zin in een nieuwe garderobe – maar ik vond het echt veel te druk, dus na een cadeautje voor m’n zus te hebben gekocht, ben ik snel weer naar huis gefietst. Maar wél even een tussenstop gemaakt bij Friethoes, voor een lekker frietje om thuis op de bank op te eten. Mjam.

Daarna belandde ik in een intense foodcoma (haha) en ben ik op de bank geploft met Virgin River. Super lui, maar dit was echt alles wat ik dit weekend wilde doen.

Rond een uur of 5 besloot ik in bad te gaan. Want… waarom niet? Man, wat lekker. Ik lag ook echt in het avondzonnetje dat een beetje door de boom die voor ons huis staat, heen scheen en het was echt heeeerlijk. Ik viel bijna weer in slaap, haha.

‘s Avonds laat bestelde ik nog lekker sushi en zo heb ik me prima vermaakt deze zaterdag.

Tot nu toe vind ik de sushi van Sushi time toch wel het beste in Haarlem…

Zondag
Zondag was niet veel anders dan zaterdag, behalve dat ik inmiddels zó uitgeslapen was dat ik lekker veel energie had om van alles te ondernemen. Maar het weer was vrij slecht, dus ik besloot wederom om lekker thuis te blijven en gebruikte m’n energie om het huis lekker op te ruimen. Zo was de gangkast inmiddels meer een opslag voor kartonnen dozen dan voor jassen en schoenen geworden en heb ik de trapkast ook even flink opgeruimd; daar was de hele vloer bezaaid met schoonmaakmiddelen, wat niet heel handig is voor de doorgang in zo’n kast.

Zooi
Minder zooi.

Verder deed ik ff wat boodschappen, maar toen vond ik ‘t ook allemaal wel weer mooi geweest en ‘s avonds ben ik lekker met een AGV’tje op de bank gekropen om de laatste afleveringen van Virgin River te kijken. Heerlijke seizoenfinale. Woop woop!

Maandag
Op maandagochtend kwam Jan terug van z’n weekendje weg en dat was ook wel weer gezellig. Hoewel ik echt heer-lijk heb liggen zeesterren de afgelopen twee nachten, is het toch ook wel leuk om dan weer samen te slapen :D.

Doordat ik zo’n rustig weekend had gehad, voelde m’n maandagochtend ook heeeel lekker chill. Ik nam lekker even de tijd voor koffie op de bank, in plaats van me meteen weer in een hele drukke werkweek storten.

Verder was maandag natuurlijk wel gewoon een werkdag. Ik begon m’n dag met het inplannen van mijn week in m’n weekplanner, werkte daarna aan 5 verschillende campagnes, deed een feedbackronde voor de podcast (die vandaag online kwam) en snelde om half 5 naar de supermarkt voor een lekker avondmaal.

‘s Avonds kookte ik pasta met saliebotersaus en o.a. knapperige boerenkool en dat recept ga ik zo nog even uitschrijven hier op m’n blog.

Verder ging Jan ‘s avonds sporten en kroop ik nog even achter de computer om een uitnodiging te photoshoppen voor de burenborrel die we binnenkort hier houden en daarna doken we samen op de bank met een nieuw seizoen Mocra Maffia. We zijn nu anderhalve week aan het kijken en begonnen gister aan seizoen 3. Schandalig? Misschien. Maar wel echt een heerlijke activiteit zo aan het begin van de herfst.

En dat beste mensen, was mijn weekend! Inmiddels is het dinsdag luchtijd en heb ik al een huis bezichtigd (WAT)(no worries; het was voor een vriendin hahaha) ennnnn verder bijzonder veel werk ontwijkend gedrag vertoond. Straks ga ik ff lunchen en daarna moet ik me echt even zetten tot 3 campagnes waar ik e.e.a. voor moet doen. En daarna ga ik een deur schilderen. Zin in!

De komende dagen staan in het teken van een bezoekje aan ‘s Graveland (#zokomjenogeensergens), een borrel met m’n eetclub en that’s it. Als ik m’n agenda moet geloven. Maar volgens mij wordt het veel drukker dan dat. Ik praat je er vrijdag over bij!

Gezellig dat je weer meelas en tot vrijdag! *rent naar beneden om de nieuwe eetkamerlampen te gaan bewonderen*.

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

2 reacties op “Leo’s leven 115: etentje met vriendinnen, uitslapen tot forever en badderen in de zon

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *