Leo’s leven 22: aan het werk, geweldige wandeling, 3x sporten, persco-feelings en mezelf in de nesten gewerkt

Goedemorgen mooie mensen! Het is vrijdag en dus tijd voor mijn dagboek van de afgelopen dagen. Ik praat je bij over deze week; de week waarin ik voor het eerst weer echt aan het werk ging dit jaar. En man, dat viel me zwaarder dan verwacht, haha.

Maandag: hoofdpijn
Iedere ochtend deze week begon hetzelfde; om 8 uur ’s ochtends koffie drinken met de stukadoors. Social Leo AAN! Haha! Daarna ging ik meteen boodschappen doen; het is super lekker rustig in de ochtend in de supermarkt. Nice!

Ik had vandaag een deadline waar ik als de wiedeweerga mee aan de slag moest, want ik was al ietwat aan de late kant. Dus; content maken in de supermarkt en thuis de keuken in om lekkere recepten te maken. Er komt heel snel een leuke blog online met allemaal inspiratie voor lunchrecepten <3.

IMG_9263

Tot een uur of 3 was ik non stop aan het werk en dat viel ietwat zwaar. Ik had helemaal zin om te beginnen met allerlei dingen, maar merkte qua energie dat ik er echt nog wel ff in moest komen na 4 weken vakantie. Dus om 3 uur had ik hoofdpijn en besloot ik lekker ff te gaan wandelen.

’s Avonds raapte ik nog ff alle energie bij elkaar, omdat ik ging sporten. Ik wil weer terug naar 3x per week sporten, want ik moet een beetje fit aan m’n fertiliteitstraject beginnen; hoe fitter, hoe beter. Ik heb dus een doel, maar dat neemt helaas niet weg dat ik sporten nog steeds vreselijk vind. Helemaal zo thuis. Bah. Maar goed; did it!

IMG_9437

Dinsdag: een geweldige duinwandeling
Op dinsdag ging ik weer lekker aan de slag. Ik schreef een aantal blogs, publiceerde weer een kant & klaar recensie van Elske en ging aan de slag met m’n mailbox.

’s Middags woonde ik een briefing vanuit Apple bij over de Health app en daarna ging ik m’n health app even stimuleren met een lekkere wandeling. Ik houd dus sinds eind vorig jaar dagelijks m’n stappen bij en heb als doel dat ik in 2021 gemiddeld 5000 stappen per dag zet. Klinkt misschien weinig, maar het is al een behoorlijke uitdaging om hier aan te komen. Misschien als dit dit jaar lukt, dat ik m’n doel volgend jaar kan verdubbelen. Je moet er echt ff de tijd voor zien te vinden. Of maken… anyway; we gingen wandelen in de duinen en ontdekten een nieuwe route die echt heeeel vet was.

IMG_9326

We parkeerden de auto bij Parnassia en liepen via het strand de duinen in. We maakten een rondje van zo’n 5 kilometer en gingen daarbij echt over wandelpaden door de bosjes en velden, in plaats van verharde paden. Echt heel cool.

IMG_0757

IMG_9342

We waren wel een beetje aan de late kant want het werd al donker en dan mag je eigenlijk niet meer in de duinen zijn, maar goed. We waren verdwaald dus niet zo veel aan te doen haha.

Woensdag: persco-feelings
Woensdag stond vooral in het teken van de persconferentie. Ik ben van te voren toch altijd een beetje onrustig en merkte na de persco dat m’n concentratie en motivatie echt tot een dieptepunt gedaald waren.

IMG_9407

IMG_9410
Mood.

Waar ik ’s ochtends nog wel wat werk had gedaan (OKÉ IK GEEF TOE IK HEB EERST DE FINALE VAN PRINCE CHARMING GEKEKEN), kreeg ik ’s middags weinig uit m’n handen. Ik heb ff de broodnodige mails beantwoord die tijdens m’n vakantie waren binnengekomen, maar zelfs dat kreeg ik niet allemaal gedaan. Ach, so be it.

’s Avonds aten we een oninspirerende maaltijd en daarna ging ik óók nog sporten. Wat een dag. op naar morgen.

IMG_9298

Donderdag: ik heb mezelf in de nesten gewerkt
Op donderdag ben ik vrij! Dat ga ik absoluut in 2021 beter oppakken dan in 2020. Door de hele thuiswerksituatie (vooral het feit dat Jan thuis zit) en de lockdown (dat je weinig kan behalve thuis zitten) pakte ik vorig jaar niet heel secuur de donderdag als vrije dag. Dat ga ik nu wel ff anders doen. Dus hoewel je nergens naartoe kan, is donderdag gewoon géén werkdag. Dan maar boekjes lezen op de bank, series binge watchen en weet ik wat meer.

Deze donderdag ging ik lekker werken bij DOA. Dit was de eerste keer vrijwilligerswerk dit jaar. Ik ben van plan om het gewoon weer om de donderdag te doen en vond het heerlijk gister. Ik stond op een kennel met 4 poezen en 2 ervan waren mega knuffelig. Zo gezellig!

IMG_9476

Daarna was het plan om thuis lekker te chillen. Ik douchte, maakte een boodschappenlijst en was van plan om lekker zelf vega saucijzenbroodjes te maken voor lunch. Op naar de supermarkt!

Na een vlug rondje boodschappen legde ik m’n boodschappentas in de achterbak van m’n geleende Ford Puma en wilde ik nog ff m’n winkelkarretje wegbrengen. En toen ging de achterklep van de auto dicht. En toen had ik per ongeluk m’n sleutel in de kofferbak zitten. KUT.

Ik kreeg de auto niet meer open, hahaha help. Normaal reageren de deuren wel op m’n handafdruk (als ik de sleutel in de buurt heb), maar kennelijk was de kofferbak te ver weg voor de ontgrendeling. En ook de achterklep, die normaal gewoon reageert als de sleutel in de buurt is, reageerde niet nu de sleutel ín de auto lag. Ojee.

Dus ik Ford Assistence bellen, maar die konden me niet helpen omdat er op m’n leenauto geen hulpdienst was aangemeld. Dus ik direct met de ANWB bellen, waar de vriendelijke dame me vertelde dat als ze zouden komen dit me €190 zou kosten (ik ben niet lid van de ANWB) en dat ze me toch niet kon helpen, want als de auto niet op mijn naam staat, maken ze ‘m ook niet open. SHIT.

Dus ik bellen met m’n Ford contactpersoon (“Hoi met Leonie; ik heb mezelf in de nesten gewerkt :D”) en die regelde uiteindelijk dat er iemand vanuit Amsterdam met de reservesleutel naar me toe zou rijden, hahaha. Zo erg.

Ik vet lang buiten wachten (totaal m’n eigen schuld natuurlijk), bleek diegene ook nog verdwaald in een totáál andere wijk dan waar ik was, hahaha. Maar; eind goed, al goed. De volgende keer let ik wel beter op, woehhaha.

78B96585-2ED3-446F-8CFA-B76CBB8A641F

Al met al ben ik er toch een paar uur mee bezig geweest. Maar ik had nog steeds zin in m’n vega saucijzenbroodjes, dus ik dook gewoon de keuken in om ze te maken. En ze lukten VET goed. Ik at er misschien 4 op. Maar goed; ik had een rare dag gehad dus ik had het verdiend. Binnenkort komt die recept op mijn blog!

IMG_9516

Daarna ben ik lekker op de bank geploft met m’n nieuwe verslaving: Het perfecte plaatje op Videoland. Heerlijk! En ’s avonds hebben Jan en ik nog een kleine Peaky Blinders marathon gehouden. We zijn alweer in seizoen 5 (!). Het is al bijna weer tijd voor een nieuwe serie..

Vrijdag: op naar Groningen!
Inmiddels is het vrijdagochtend en heb ik alwéér gesport. Ik werk vandaag tot 12 uur en stap dan in de auto richting Groningen om m’n zus te helpen met thuisonderwijs. Vet gezellig <3. En morgen ga ik lekker naar huis want dan heb ik 1. een verrassing voor Jan geregeld én e. ik heb INTENS veel zin om het huis op te ruimen, want de stukadoors zijn klaar!!

IMG_9504

Maandag komen ze schilderen (ja; alle mannen in mijn DM die me mansplainen dat dat niet zo snel kan want alles moet goed drogen; bedankt voor je ongevraagde commentaar maar de muren zijn praktisch allemaal al droog en ik ga er vanuit dat m’n vakmannen wel weten wat ze doen thank you). En dan halverwege volgende week is de verbouwing voor het eerste gedeelte klaar. Dan kunnen we de boel weer enigszins op z’n plek zetten en het huis écht schoonmaken. ZIN IN!

Ik spreek je dinsdag weer. Voor nu: fijn weekend! <3

Volg mij op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Dagelijks receptinspiratie op Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

4 reacties op “Leo’s leven 22: aan het werk, geweldige wandeling, 3x sporten, persco-feelings en mezelf in de nesten gewerkt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *