Video: De badkamer make-over

Hallo mooie mensen! Vandaag kwam de dedicated badkamervlog online! Dé video waarin ik je van begin tot eind meeneem tijdens het bedenken, ontwerpen en plaatsen van onze nieuwe badkamer. Absoluut geen standaard badkamer en wat mij betreft de mooiste badkamer van Haarlem, haha :D.

Binnenkort schrijf ik nog een blog met alle ins- en outs; met foto’s, links, etc. Maar vandaag kan ik alvast de video met jullie delen waarin we het hele proces laten zien.

Deze badkamer is in samenwerking met Tegelstudio uit Tienray. Jan en ik zijn door ze uitgenodigd om langs te komen om onze badkamer samen te stellen en in ruil voor content hebben we de badkamer gekregen. Daar zijn we natuurlijk ontzettend dankbaar voor! 😀 Evengoed geef ik je natuurlijk mijn eerlijke mening in deze content.

Van begin tot eind heeft Tegelstudio ons geholpen; waar we op weg naar Tienray nog geen idee hadden wat voor badkamer we wilden – wordt het groen, roze, blauw? – heeft Tegelstudio onze Pinterest inspiratie naadloos om kunnen zetten in een vette badkamer. Eentje die ik nóóit zelf had kunnen ontwerpen. Ik bedoel; zwart-wittegels op de vloer gecombineerd met granito in de badkamer? Ik had het nooit bij elkaar gezocht, maar door een bezoekje aan de showroom van Tegelstudio in Tienray, zagen we meteen: dit is vét.

Goed; ik verklap verder niet te veel. Ik zou zeggen: ga er lekker voor zitten en geniet van onze badkamer make-over!

Op zoek naar een van de producten uit de video? Check deze lijst:
Tegels:
Zwart witte vloertegel
Granito douche-tegel
Blauwe wandtegel mat
Blauwe wandtegel glanzend
Witte wandtegel
De kranen zijn van het merk Jee-o, ook via Tegelstudio.
De douchewand is van Wiesbaden via Tegelstudio.
Het bad is van Villeroy en Boch via Tegelstudio.
Het badkamermeubel is van Ink badkamermeubelen via Tegelstudio.
De waskommen zijn van Ceramica Globo via Tegelstudio.
De radiator is van Instamat via Tegelstudio.

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *