Zomers: Zelfgemaakte limonade van watermeloen, munt en limoen

Ola! Terwijl ik lekker met m’n ass aan het zwembad in een villa in Napels aan het vertoeven ben, regent het volgens mij gigantisch in Nederland. Eigenlijk heb ik geen idee, want het moment dat ik deze blogpost schrijf is het zaterdagmiddag 12 juni en schijnt ‘t zonnetje gewoon. Maar volgens de voorspellingen vandaag wordt het de komende dagen in Nederland maar slecht weer. En deze blogpost heb ik vast vooruit gepland, omdat het anders zo stil is hier, terwijl ik op vakantie ben. Dus.

Nou, terwijl ik in de zon in Napels chill, kunnen jullie ook wel een zonnige tip gebruiken wellicht. In deze blogpost een lekker receptje voor zelfgemaakte limonade!

Nodig voor één kan: water – 1 limoen – 10 blaadjes verse munt – 1/2 mini watermeloen (verkrijgbaar bij ah)

Snij alles in stukken en doe in een kan. Schenk er water bij en laat in de koelkast een tijdje trekken. Eventueel nog een schepje suiker erbij om het iets zoeter te maken, maar dar is zeker geen must! Het lekkerst is om dit te serveren met een roerstaafje of zo’n stamper, zodat je ook nog lekker de limoen er doorheen kunt stampen. Awesome!

Ik hoop dat dit blogje jullie een beetje zonnigheid heeft gebracht :D. Tschuss!

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


4 reacties op “Zomers: Zelfgemaakte limonade van watermeloen, munt en limoen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *