Japanse salade: Komkommer met avocado, sojasaus en sesamzaadjes

Hallo daar! Deze keer eens een blogpost over een bijgerecht. Een tijdje geleden maakte ik een vega sushibowl en halverwege, toen de rijst nog niet koud was, had ik al een mengsel van bepaalde ingrediënten die al heel lekker waren bij elkaar. En prima als bijgerecht als je eens iets Aziatisch eet. Hier dus het recept voor een Japanse salade!

Nodig voor één portie: 10 cm komkommer – 1 eetrijpe avocado – 1 eetlepel sesamzaadjes – 1 scheut sojasaus

Snij de komkommer en avocado in stukjes en meng met elkaar in een kommetje. Schenk er wat sojasaus over en strooi er wat sesamzaadjes over en mix alles door elkaar. Klaar! Serveren bij een lekker stukje gebakken zalm, een Aziatisch kippetje (kip ketjap, kip met honing en sojasaus) of gewoon lekker als tussendoortje!

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


3 reacties op “Japanse salade: Komkommer met avocado, sojasaus en sesamzaadjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *