Zomers: Wraps met guacamole, zalm en gegrilde paprika

Hallo daar! Gisteravond wilde ik dolgraag iets met guacamole eten, omdat ik afgelopen maandag een soort van verplicht een setje guacamole-maak-groentes van AH moest kopen, omdat de andere avocado’s nog niet rijp genoeg waren. Maar het kwam van pas, want gisteravond heb ik dan heerlijke wraps met guacamole, zalm en paprika ermee gemaakt!

Nodig voor 1 persoon: 3 tortillawraps – 1 rode paprika – 1 zalmfilet – 1 avocado – 1 teen knoflook – 50gr sour cream – een beetje cayennepeper

De guacamole maak je door de avocado helemaal fijn te prakken, daardoor roer je een uitgeperste teen knoflook, samen met de zure room en uiteindelijk maak je het wat spicy door er cayennepeper door te doen (niet te veel!). Dat laatste tipte mijn vriendin Layla me overigens. Erg lekker!
De wraps warm je even op de in de magnetron of koekenpan. De zalm en paprika bak je in één pan ongeveer 4 tot 6 minuutjes. De zalm hoef je maar 1 keer te keren. Je doet alles in de wrap en strooit er nog wat peper over en knijpt een limoen er over uit. Eetse!

Ik vond het een prima maaltijd. Niet uitzonderlijk lekker, maar wel goed te eten. Ik denk ook dat je dit heel goed koud mee kunt nemen naar het park bijvoorbeeld. Mjam!

Misschien vind je dit ook lekker:


3 reacties op “Zomers: Wraps met guacamole, zalm en gegrilde paprika

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *