Zomers: Paella van Knorr met kip en garnalen

Joehoe! Oh oh oh, een paar daagjes heb ik niet geblogd dus jullie hebben wat inspiratie van me te goed! Hoewel je met deze zomerse temperaturen (eindelijk!) eigenlijk maar één ding wil eten: Barbecue natuurlijk. Vis-barbecue, vega-barbecue of gewoon ordinaire vlees-barbecue. Mmmm! Overigens heb ik zelf de afgelopen dagen geen één keer gebarbecued. Ik doe iets fout…

Vrijdag at ik met vriendinnen op mijn dak in Amsterdam, een avondmaaltje van nacho’s met guacamole, couscoussalade, stokbrood, groene salade en olijfoliecake. En wijn :). Zaterdagavond maakte ik paella die ik met een vriendin opat in Erasmuspark(en waar ik nu over blog). En gisteren was ik op De Wereld Draait Buiten waar ik ’s middags voor het eerst in m’n leven falafel at (wow lekker!) en ’s avonds een echte burger van Robert Kranenborg, verrukkelijk!

Maargoed, paella dus. Nodig voor 2 a 3 personen: 1 pak Knorr paella – stuk of 10 reuzengarnalen – 200gr gesneden kipfilet – 1 rode paprika

Je maakt de paella klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking (haha). Ik verving alleen de ui door rode paprika. Oh en de rijst etc. zit dus gewoon in het pak van Knorr.

Toen ik klaar was met koken, wat ongeveer een halfuurtje duurde, ging ik met m’n schaal paella naar ’t park en heben we het heerlijk op campingbordjes geserveerd opgegeten aan ’t water in het zonnetje. Met een biertje erbij. Perfecto!

Misschien vind je dit ook lekker:


4 reacties op “Zomers: Paella van Knorr met kip en garnalen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *