Vis: Rijst met pangasius, garnalen, prei en paprika in kerriesaus

Hoi hoi! Afgelopen dinsdag heb ik een gek experimenteel maaltje gegeten en het is inmiddels zaterdag dus misschien moest ik ‘m maar eens online zetten. Wat is er met de tijd gebeurt deze week?! Anyway, ik maakte rijst met vis en groente in een soort kerrie-sausje.

Hoe? Je wokt in wokolie wat prei en zoete rode puntpaprika. Daar voeg je stukjes pangasiusfilet (ontdooid) en garnalen aan toe en je wokt tot het een beetje een kleurtje krijgt. Dan doe je er wat zure room bij en kerriepoeder naar smaak (ik had ongeveer 1 eetlepel). Eventueel kun je het nog op smaak brengen met ketjap of maggie. Ondertussen kook je rijst. En dan is alles klaar. Bij het opdienen deed ik er nog een paar ringetjes rauwe prei over.

Het was lekker! Een beetje flauw nog wel, dus er moet wel nog een beetje aan de saus gesleuteld worden, maar al met al was het wel prima te eten. Lekker ook met bali kroepoek.

Misschien vind je dit ook lekker:


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *