Ziek = soep! En wel de Biologische paprika-courgettesoep met een lekkere salade on the side

Hoi allemaal:) Gisteravond schreef ik al in m’n blogje dat ik me niet echt lekker voelde en dat was vandaag niet beter. En dus besloot ik eens een dag thuis te blijven. Ik meld me NOOIT ziek, dus het was wel een beetje onwennig, maar ik geloof dat ’t wel goed was. Ik lag in bed tot een uurtje of 12, lunchte met de kippensoep van gisteren, dronk de hele dag thee en heb de hele dag op de bank gelegen, onder een dekentje, haha. #mweh

Gisteren was er toevallig een pakket met voedsel bij me thuis bezorgd, afkomstig van AH, met allemaal biologische producten. En dit kwam vandaag echt gruwelijk goed uit, want ik hoefde dus niet naar de supermarkt met m’n zieke hoofd. In het foodpakket zat namelijk o.a. biologische paprika-courgettesoep, broodjes, biologische tuinkers en meer! Super relaxt! Ik maakte dus als avondeten de soep van Unox klaar met daarbij een salade.

Nodig voor één ziek persoon (haha): 1/2 zak Unox Biologische paprika-courgettesoep – 1/2 avocado – een handje rucola – 5 cm komkommer – een klein plukje tuinkers – olijfolie extra vierge – peper & zout – 2 bolletjes mozzarella

De soep hoef je alleen maar op te warmen, super makkelijk en lekker weinig afwas. De salade maakte ik door in een kommetje te beginnen met rucola, daarop stukjes avocado en komkommer, de tuinkers verdeel je erover en je schenkt er een beetje olijfolie over. Top af met peper & zout. En dat is echt heerlijk! Ik ben echt verslaafd aan salades met peper, zout, olijfolie en avocado. Iedere keer weer is het echt heel heel heel lekker.

De soep vond ik prima. Hij ruikt naar mijn mening een beetje kazig en dat vond ik niet echt lekker er aan, terwijl de smaak echt totaal niet kazig is, maar juist zoet. Maar mijn advies; als je gaat voor soep uit zak van Unox, kies dan de Biologische pompoen! Die is echt verrukkelijk.

Nou, dat was alweer m’n maaltje van vandaag. Ik heb verder echt geen kloot gegeten vandaag, maar dat is even niet anders. Hopelijk voel ik me morgen beter. Thanks ook voor alle beterschapswensen, zo lief!

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

4 reacties op “Ziek = soep! En wel de Biologische paprika-courgettesoep met een lekkere salade on the side

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *