Goedenavond iedereen!! Vanavond heb ik lekker luxe voor mezelf gekookt, happy newyear to me! Ik at zalm met soyahoning-saus, lekkere aardappeltjes en saaie sla.
Soyasaus en honing mengen en daarin de zalmfillet leggen en even in laten trekken. Ondertussen snij je rauwe aardappels in hele dunne plakjes. Dit besprenkel je met olijfolie, zeezout en rozemarijn (liefst verse, maar gedroogd kan ook). De aardappeltjes gaan 25 minuutjes in de oven (tot ze lekker bruin en knapperig zijn). De zalm maak je gaar in een koekenpan, met zo min mogelijk soya/honing, omdat dat anders aankoekt. Binnen 4 a 6 min is de zalm gaar en doe je je restant soyahoning in de pan en laat je lekker meepruttelen. En dan eet je het met sla:) Een hele goeie combi hierbij is ijsbergsla met honingappeldressing (en wat je er verder door wil).
Fijne avond en tot morgen!
Xxx
leonie zegt:
Bedankt 😀 jij ook natuurlijk!!
Simone zegt:
Ziet er lekker uit! En natuurlijk de beste wensen 🙂
leonie zegt:
Oeh heerlijk dat er voor je gekookt werd! Ik moet bekennen dat ik nog nooit cordonbleu heb gehad haha!! Misschien eens proberen… 🙂
Stéphanie zegt:
Hmm, ziet er lekker uit! Vanavond was ik thuis en werd er een heerlijke hollandse maaltijd voor me gekookt: gekookte aardappelen met bloemkool en cordon bleu, ook erg lekker!