Wraps met kipnuggets, sla, komkommer en honing-mosterddressing

Goedenavond! Of eigenlijk moet ik zeggen: goedenacht! Het is al na 12en en ik ben veel te laat nog wakker. Het weekendje IJsland was HEEL tof, maar ik heb een enorme achterstand bij m’n blog, haha. Oeps! En ik móest vandaag homeland bijkijken. Dus ja; druk druk druk ;-).

Als avondeten wilde ik vanavond iets maken met de wraps die ik nog in huis had. Eerst dacht ik aan kip kerrie met ananas en ijsbergsla in een wrap, maar ik had eigenlijk niet echt enorm veel zin om uitgebreid te koken. Dus toen dacht ik; ik maak gewoon mijn wraps met kipkorns, maarrrr toen waren de kipkorns op bij AH. Annoyingsssss. Dus: toen werden het wraps met kipnuggets. Hoe verzin je het.

Nodig voor één persoon: 10 kipnuggets – 2 wraps – beetje gemengde salade – wat komkommer – honing-mosterd sladressing

Bak de kipnuggets af in de oven, volgens de beschrijving op de verpakking. Verwacht vooral niet dat het knapperige kipnuggets worden, dan zit je sowieso goed. Verwarm ook de wraps. Beleg met sla, plakjes komkommer, de nuggets en top af met honing-mosterddressing. KLAAR.

En nu denk je: gruwelijk. Maar nee hoor, dit maaltje viel vies tegen. Mijn wraps met kipkorns (die je terugvindt in mijn boek) zijn echt intens lekker, maar deze variant met kipnuggets vond ik echt intens saai. Shit happens!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER WRAPS:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *