Wraps met kikkererwten, aubergine, feta & spinazie

Hello you! Vorige week ben ik begonnen met het delen van Instagram Reels; dit zijn korte filmpjes op Instagram en ik laat in die 15 seconden zien hoe je een recept klaar kan maken. Mijn eerste reels was dit recept voor wraps met kikkererwten, aubergine, feta en spinazie en is tot nu toe al meer dan 104.000x bekeken. Ik weet niet hoor, maar ik vind dat INSANE. En dan te bedenken dat dit recept misschien 1/10e van die views krijgt, hahaha. Maar goed; hier dan dus ook het uitgetypte recept voor dit heerlijke simpele maaltje. Let’s wrap!

Nodig voor 2 personen: groot blik kikkererwten – 1 aubergine – 1 pak nepkip – beetje kipkruiden – 1 teen knoflook – 1 klein kuipje zure room – handje spinazie – feta – 4 wraps

Snijd de aubergines in kleine stukjes en bak in een pan met olijfolie in een minuut of 10-15 rondom lekker bruin. Je wil ze liever wat te lang bakken dan te kort. Haal ze dan uit de pan.

Spoel de kikkererwten af met water en bak in de pan met olijfolie en 1 teen knoflook rondom knapperig. Haal dan ook de kikkererwten uit de pan en voeg bij de aubergine.

Bak dan de nepkip in diezelfde pan met een beetje olie en wat kipkruiden rondom knapperig. Dit duurt een minuut of 8-10. Voeg dan de aubergine en kikkererwten er weer aan toe en hussel even door elkaar.

Verwarm de wraps in de magnetron en smeer ze dan in met een beetje zure room. Beleg met rauwe spinazie, top af met je aubergine-kip-kikkerewten-mengsel en top af met feta. KLAAR! Eet smakelijk!

wraps_spinazie

Bewaar dit recept op Pinterest
Wil je dit recept op een later moment makkelijk terugvinden? Bewaar onderstaande foto dan op een van je Pinterest borden.

wraps_spinazie_Pinterest_recepten

En smakelijk eet je zeker want dit is een vettttt lekker recept. Lekker smaakvol, vol groentes en fijne voedingsstoffen. Echt een top maal. ook om de  volgende dag nog te lunchen. Enjoy!!

spinazie
Lunchtime baby!

Volg mijn leven op Instagram
Ik geef je een kijkje achter de schermen in mijn persoonlijke leven én deel veel lekkere recepten met je. Volg mij via @Lterveld!

Volg mijn recepten via Facebook
Altijd op de hoogte zijn van genoeg receptinspiratie? Volg mij dan op Facebook. Op mijn facebook pagina Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet deel ik iedere dag een lekker recept.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *