Wraps met humus, groentes, tijm, vega gehakt en cranberrysaus

Goodmorning! Vorige week lunchte ik een bijzonder lekker maaltje en het is te simpel voor woorden en daarom deel ik het recept graag met jullie. Ik maakte het klaar met allemaal random dingen die ik in huis had en dat slaagde dus muy bueno. Liefde!

Nodig voor één persoon: 1/2 bak vega gehakt – 5 cm courgette – een paar paddenstoelen – 3 takjes verse tijm – 3 kleine wraps – 3 eetlepels humus – peper & zout – cranberrysaus

Snijd de courgette en paddenstoelen in stukjes en bak met olijfolie in de pan even aan. Voeg na een minuut of 5 ook heet vega gehakt er aan toe en bak een minuut of 3 mee. Maak de wraps in een droge pan even warm en smeer ze daarna in met humus. Doe de groentes en het gehakt en de verse tijm er in en top af met peper en zout. Druppel er wat cranberrysaus (of iets anders zoets: honing, jam, zoiets) over en klaar!

VET lekker was dit. De humus is lekker kruidig, de cranberrysaus zoet en je krijgt meteen ‘s middags al een portie groentes binnen. Prrrrima lunch hoor! God, wat bevalt dat thuiswerken me goed.

Oh en natuuuuurlijk is dit ook rete geschikt als avondeten. Gewoon de portie een beetje vergroten en klaar is kees. Eet smakelijk!

MIJN TWEEDE BOEK IS UIT!
Yes! Hij ligt eindelijk in de winkels! Mijn tweede boek, vól makkelijke recepten voor alleenkokers. Bestel ‘m via Bol.com of ga langs een random boekhandel, de meesten verkopen ‘m wel. Woehoe!

MEER VAN DIT?
Ook mijn eerste kookboek kun je gewoon nog bestellen. Check hierrrrrzo.

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *