Wraps met gehakt, geitenkaas, peterselie, rucola en tomaat

Goedenavond! Vandaag was een relaxte dag. Ik had op de planning voor vanavond een avondje voor mezelf. Niet dat ik gister en eergister iemand heb gezien ‘s avonds, maar vanavond was het gepland een avond voor mezelf met 0 to do’s. Oké, alleen die blogpost over Welcome to the village online zetten. En de was doen. En nog meer was doen. En de afwas. Dat laatste is niet gelukt.

Als avondeten moest ik van mezelf iets klaarmaken met de dingen in huis. Ik had echt totaal geen inspiratie (en geld) om boodschappen te doen, dus ‘t moest maar. Maar ik had natuurlijk alleen maar stomme dingen in huis. Uiteindelijk vond ik achterin de vriezer een diepgevroren blok gehakt, dat ik dan maar besloot te gebruiken voor wraps met gehakt, geitenkaas, tomaat, peterselie en rucola. Lekker? Eigenlijk wel!


Nodig voor één persoon: 3 kleine tortilla’s – wat gehakt (100 gr?) – 3 kleine tomaten – een handje rucola – een beetje zachte geitenkaas – 1 teen knoflook – een plukje verse peterselie

Ontdooi het gehakt en bak in olijfolie tot ‘t verkleurd is. Oeh! Vergeet hier niet een uitgeperste teen knoflook aan toe te voegen, anders wordt ‘t een totaal smakeloos geheel. Snij de tomaten in 4 partjes en voeg toe aan het gehakt, samen met wat fijngehakte peterselie. Laat dit pruttelen tot de tomaten een beetje zacht worden (minuut of 4). Verwarm ondertussen de wraps in de magnetron. Bedek met rucola. Doe de gehakt, tomaat en peterselie er in en top af met geitenkaas. Beetje peper & zout en klaar ben je!

Gek genoeg was dit nog best een lekkere maaltijd. Maar echt! Helemaal niet heel extreem smakeloos en ik zit er ook de hele avond van vol. Yay! En de grootste yay: het heeft me niets gekost dan ingrediënten die ik nog in huis had. Chill!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER RECEPTEN MET GEITENKAAS:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *