Wraps met aubergines, gehakt, tomaat, kaas, sla en knoflooksaus

Goedenavond! Zo, ik ben even wat blogs aan het inhalen van vorige week. Ik stond namelijk best veel in de keuken en knutselde daar o.a. dit maaltje van restjes in elkaar.

Weet je nog dat we maandag echt godsgruwelijk lekkere zelfgemaakte turkse pizza aten? Nou, we hadden aubergines met gehakt én wraps over en daar maakte ik dit maaltje van. Benieuwd of het lekker was? Lees verder!

Nodig voor één persoon: 2 wraps – 1/2 aubergine – 100gr gehakt – 1 eetlepel ras el hanout-kruiden – beetje strooikaas – 1 tomaat – beetje sla – beetje knoflooksaus – sambal

Bak het gehakt rul in de pan. Snijd de aubergine in kleine blokjes en bak met het gehakt mee. Voeg dan ook de ras el hanout kruiden er aantoe en bak het geheel een paar minuten totdat alles er lekker gebakken en niet meer rauw uitziet.

Smeer twee wraps in met sambal en beleg ze dan met het aubergine-gehakt mengsel. Verdeel daar wat stukjes tomaat over en top af met geraspte kaas.

Bak de wraps een paar minuten af in de oven op 180C, totdat de kaas gesmolten is.

Serveer de wraps met een beetje sla er in en wat knoflooksaus er overheen. Eet smakelijk!

Ik vond het een lekker maaltje. Op de een of andere manier waren de Turkse pizza’s lekkerder (hoewel je vrijwel dezelfde ingrediënten gebruikt), maar dat ter zijde. Ik heb heerlijk gegeten en daar gaat het om.

Lijkt het je lekker?

Ik zou het tof vinden als je me volgt op andere kanalen!
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *