Weddingfood!

Ooooh hallo daar! Men, ik heb zoooooo’n leuke avond gehad gisteravond! Ik was naar de trouwerij van mijn collega Sophie en haar Wouter en men wat was dat een geweldige avond! Ik ben echt fan van alles wat met trouwen te maken heeft (of nouja; ik kijk gewoon iedere avond Say yes to the dress haha) (who’s with me?!) en dit was voor het eerst dat ik echt een huwelijk meemaakte. We waren welkom vanaf 5 uur en hebben toen een heerlijke avond beleefd in Breda.

De bruiloft was echt tot in de puntjes geweldig; prachtig in de achtertuin van Sophie’s ouderlijk huis die echt enormmmmm was en prachtig ingericht met enorme tenten (enorme!), prachtige barren en bloemen en wauw wauw wauw. En de bruid was ook echt super mooi met een super mooie jurk die helemaal bij dr past!

Als collega’s van DeLaMar hadden we een lipdub opgenomen, rennend, dansend en zingend op ‘Marry You’ van Bruno Mars hebben we donderdagmiddag door DeLaMar gerend. En het was echt een hilarisch filmpje geworden! Waar ook de cast van Bedscรจnes (Tjitske Reidinga, Loes Luca, etc) aan mee hielpen. Ooooh het was zo leuk en het filmpje werd zo goed ontvangen op de trouwerij!


Het filmpje werd vertoond na een heerlijk walking dinner; we kregen allemaal verschillende gerechtjes. We begonnen met heerlijke garnalenkroketjes, daarna een bordje met ham, kreeft en zalm, een super romige aardappelsoep met een of andere paddenstoel, vitello tonato (mjam!), risotto met truffel (die heb ik overgeslagen), entrecote met cocktailsaus – vergeet ik nog iets? En daarna drie verschillende toetjes die ook werkelijk verrukkelijk waren; een lopend chocoladetaartje (soort brownie die je open snijdt en de warme chocolade loopt er dan nog uit), champagne-ijs en creme brulee (daarmee maak je mij het allergelukkigst ter wereld mee). Mรกn wat heb ik lekker gegeten.

Na het eten begon de band te spelen en jemig, wat zijn we uit ons dak gegaan! TE heerlijk! We hebben de rest van de avond keihard staan dansen op de mooie dansvloer op allemaal bekende nummers, gecoverd door een topband. Echt, wat een avond!

Het was zooo leuk ๐Ÿ˜€ EN dat wilde ik graag met julie delen, haha! Jeeeeeeeeej!

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

8 reacties op “Weddingfood!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *