
Nodig voor één persoon: 3 eieren – tomaatjes – komkommer – champignons – kaas – eventueel: rozemarijn en barbecuesaus
Snij de champignons in partjes en bak in olijfolie bruin. Kluts de eieren door elkaar en doe er wat zout & peper door. Bak het ei aan één kant klaar, draai om en leg op de gare kant dan wat plakjes kaas. Wachten tot de kaas gesmolten is en klaar is je ei! Serveer ‘m op een boterham met de champignons erover en een salade van komkommer en tomaat er naast. Oh, en eet er lekker barbecuesaus bij. Oh en! Optie voor de variatie: doe wat gedroogde rozemarijn door je geklutste ei.
Nou, dat was niet echt inspirerend, maar wel erg prima. Morgen is het vrijdag en ik weet al dat er een #vrijmibo gepland staat op werk. Who knows wat ik morgenavond dus weer ga eten. Mezelf in beschonken toestand kennende worden dat kipkorns. Tot morgen! 😀
VOLG MIJ VIA YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+ | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!
Misschien vind je dit ook lekker:


