Brood met een gebakken ei, met champignons, tomaten, komkommer en kaas

Ola amigos! Vandaag had ik geen inspiratie voor avondeten én geen zin om te koken. Maar omdat ik dinsdag al een diepvriespizza at (#luiedonder) vond ik dat ik dat vanavond niet meer mocht eten. En dus wilde ik eten bestellen (haha). Maar ik kon niet echt iets vinden waar ik zin in had. Ellende, ellende. Uiteindelijk bakte ik een ei. Niks voor mij om brood met ei als avondeten te eten, maar het was eigenlijk best prima voor een keertje. En ik pimpte m’n ei natuurlijk wel een beetje op. Geen saai ei.

Nodig voor één persoon: 3 eieren – tomaatjes – komkommer – champignons – kaas – eventueel: rozemarijn en barbecuesaus

Snij de champignons in partjes en bak in olijfolie bruin. Kluts de eieren door elkaar en doe er wat zout & peper door. Bak het ei aan één kant klaar, draai om en leg op de gare kant dan wat plakjes kaas. Wachten tot de kaas gesmolten is en klaar is je ei! Serveer ‘m op een boterham met de champignons erover en een salade van komkommer en tomaat er naast. Oh, en eet er lekker barbecuesaus bij. Oh en! Optie voor de variatie: doe wat gedroogde rozemarijn door je geklutste ei.

Nou, dat was niet echt inspirerend, maar wel erg prima. Morgen is het vrijdag en ik weet al dat er een #vrijmibo gepland staat op werk. Who knows wat ik morgenavond dus weer ga eten. Mezelf in beschonken toestand kennende worden dat kipkorns. Tot morgen! 😀

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *