Ik heb iets HEEL leuks te vertellen!

Lieve lieve lieve lezers van mijn blog. Ik heb vandaag zΓ³ iets leuks te vertellen. Ik ben al maanden bezig met #lesecretproject en kan nu eindelijk vertellen wat het is.. Ik vind het zelf nog steeds een beetje bizar, maar…. IK GA EEN KOOKBOEK UITBRENGEN! πŸ˜€

Toen mijn blog vorig jaar rond deze tijd viral ging over Facebook, werd ik opeens door allemaal bedrijven benaderd voor allemaal verschillende dingen. En zo ook door drie uitgeverijen, die wel wat zagen in mijn blog en een kookboek. Na een hoop leuke gesprekken ben ik in zee gegaan met Uitgeverij Brandt, van Paul Brandt, die voorheen hoofdredacteur was bij Nijgh en van Ditmar.

De laatste tijd ben ik dus druk met Γ©n m’n blog Γ©n een kookboek (Γ©n fulltime werken, hahaha), maar het wordt echt awesome! Met Tine (weet je nog, zij fotografeerde mij eerder al eens voor m’n blog!) een hele dag een enorme fotoshoot gehouden, o.a. voor de cover en het binnenwerk en ondertussen ben ik zelf diehard recepten aan het herschrijven en opnieuw fotograferen. Wat een werk, maar ZO LEUK!

Ik vind het vooral zo giga bizar dat Γ­k gewoon een kookboek ga uitbrengen. Wat awesome! Ik vind het zo hilarisch dat mijn blog al zo’n succes is, terwijl ik helemaal geen verstand heb van koken, en dat er dan nu ook nog een kookboek komt, van iemand die helemaal niet per se goed koken kan! πŸ˜€ Hahaha! Ik vind het ZO cool πŸ˜€ En ik hoop jullie ook!!

Het is de bedoeling dat het boek dit najaar uitkomt. πŸ˜€ Spannend! Oh, en misschien handig te vertellen wat ’t dan voor een boek wordt; een bundeling van de beste recepten! Er staan al zoooooo veel recepten online (+850), die je lang niet allemaal terug kunt vinden door slechte navigatie/zoekfunctie hier op m’n site (haha sorry, ik heb steeds geen tijd om een nieuwe site te bouwen). En er valt dus makkelijk een kookboek te vullen met al die recepten! Wat je dus kunt verwachten; suuuuuperlekkere recepten, in leuke categoriΓ«en ingedeeld, met persoonlijke verhaaltjes tussendoor en tips! Precies wat mijn blog ook is, maar dan in een boek! En ik weet zeker dat niemand al deze recepten al kent, dus het zal voor veel mensen ook gewoon nieuw zijn :D.

Vind je dit nou heel leuk en wil je t.z.t. een mailtje ontvangen als het boek bijna in de winkels ligt, stuur mij dan even een mailtje (met in het onderwerp: Leo, ik wil je kookboek! Of iets dergelijks, hahaha), dan zet ik je op een mailinglijst :D. (Edit: MAN! Ik ben helemaal overdonderd door de hoeveelheid mails! SUUUUPER leuk! Thanks guys! Ik geloof dat ik niet iedereen persoonlijk kan antwoorden, maar bij deze: THANKS!!!)

AAAH IK BEN ZO BLIJ! Ik vind het zo leuk dat ik het nu kan vertellen! πŸ˜€ Aaah en ik ben zo benieuwd wat jullie er van vinden! Ook van de cover, wat vind je er van? Laat je het achter in de comments? πŸ˜€ Wieeeeeeeeeh!

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

53 reacties op “Ik heb iets HEEL leuks te vertellen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *