Visburger met cheddar & zelfgemaakte ravigottesaus

Hoi allemaal! Vandaag heb ik een vet chill recept voor een visburger voor je. Bij deze visburger maak je je eigen ravigottesaus, wat echt vet leuk is om eens zelf te maken én heel erg lekker, maar ik snap het ook als je gewoon supermarkt-ravigotte gebruikt, want die vind ik zelf ook altijd heel lekker. Maar goed, ik geef je ook de mogelijkheid om het zelf te maken. En de meeste ingrediënten heb ik altijd wel in de koelkast staan. Niet alles tho… Klaar voor? Aan de slag!

Nodig voor één burger: 1 kabeljauwburger – 1 hamburgerbroodje – 1 eetlepel mayo – 1/2 eetlepel zure room – 3 stengels peterselie – 3 stengels bieslook – 1/2 augurk – 1 theelepel kappertjes – sap van 1/2 limoen – Zout en peper naar smaak – plakje cheddar

Bak de visburger in 12 minuten in de oven op 180C.

Maak in de tussentijd zelf je ravigottesaus door mayo en zure room te mengen met fijngehakte peterselie, bieslook, augurk en kappertjes. Breng de zelfgemaakte ravigottesaus op smaak met limoensap, peper en zout.

Zodra de visburger er goed uitziet leg je er een plakje cheddar op, zodat die er nog lekker overheen kan smelten. Doe dit nog een paar minuten in de oven.

Snijd het broodje doormidden en toast het broodje heel even in een droge pan, zodat die een knapperig laagje aan de binnenkant krijgt. Smeer het brood dan in met ravigottesaus en leg je burger met kaas daar bovenop. Klaar! Eet smakelijk!

filet

Ik vond het super lekker. Mijn zelfgemaakte ravigottesaus smaakte echt top en ik vond de visburger lekker knapperig én goed in combinatie met de cheddar.  Ik vond het een succes, woehoe!

Heb jij een lekker recept voor een visburger op brood? Deel ‘m hieronder!

Ik zou het tof vinden als je me volgt op andere kanalen!
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

2 reacties op “Visburger met cheddar & zelfgemaakte ravigottesaus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *