VIDEO: Tostivideo met de hele familie in Zuid Afrika – Tosti Big Five met struisvogel, springbok en meer!

Hoi allemaal! Het is een WONDER, maar het is gelukt om een YouTube-video te uploaden via de wifi in het hotel in Zuid Afrika, waar ik me nu bevind. En niet zomaar een video -neen- een tostivideo met mijn hele familie + aanhang! We zijn met z’n vijven de keuken in gedoken om eens even een hele Afrikaanse tosti klaar te maken. Dit had een tosti kunnen worden met Boboti of eentje van de braai, maar het werd een heuse tosti Big Five. Alle credits voor die naam gaan naar mijn moeder.

Goed; wat te verwachten? Een compleet chaotische video met de familie ter Veld + aanhang (vriend van mijn sis en tevens vader van het baby’tje dat in de buik van Sas groeit), waarbij wij een tosti klaarmaken in onze Zuid Afrikaanse keuken, met struisvogel, steenbok, kaas, paprika en brood. Benieuwd? JA!

Check de video hier of hieronder:

Dan ‘iets met duimpjes’ zoals mijn zus het zo leuk zegt en vergeten jullie je niet te abonneren op mijn kanaal? Volgende week weer een normale video. Hoewel ik dit zelf ook wel heel gezellig vond ๐Ÿ˜€ Wat vond jij er van? ๐Ÿ˜€

KUSSIES UIT AFRIKA!

12 reacties op “VIDEO: Tostivideo met de hele familie in Zuid Afrika – Tosti Big Five met struisvogel, springbok en meer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *