VIDEO: Tosti kip, kaas, gebakken ei en tomaat

video_tosti_kipHOI! Hè hè het is eindelijk weer tijd voor een nieuwe tostivideo! De afgelopen weken lukte het me écht niet om ergens een seconde tijd te vinden om (overdag) een video op te nemen, maar vandaag is het weer zo ver; tostitijd!

Check in de video hier of hieronder hoe gruwelijk deze tosti met o.a. een gebakken ei werd:

Eindresultaat:

kiptosti

Vergeet je je niet te abonneren op mijn YouTubekanaal? Is gratis! En dan ben je als eerste op de hoogte als er een nieuwe video online komt. 🙂

BYE!

WIST JE DAT…
Ik een kookboek heb uitgebracht? Al meer dan 8500 mensen kochten het boek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentje

2 reacties op “VIDEO: Tosti kip, kaas, gebakken ei en tomaat

  • Je komt op het juiste moment met deze video! Ik had teveel eieren en zat maar te dubben: omelet of gebakken ei? Het liefst wel met brood, tomaat en kaas in overvloed, maar what to do? En toen kwam je video online! Heeeeeerlijk!! Heb alleen de kipfilet vervangen door mozzarella ( nee ben geen vega, wel een kaaskop). Thanks!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *