VIDEO: Tosti bewerkt vlees met een korreltje zout (spek, peer en gorgonzola)

Goedemorgen partypeople! Heb je deze week dat nieuws meegekregen over dat bacon en andere soorten bewerkt vlees op de lijst met kankerverwekkende dingen zijn geplaatst door de W.H.O.? Het kan je bijna niet ontgaan zijn…

En dat nieuws dat inspireerde mij gistermiddag tot het maken van deze tosti, want volgens mij kunnen we deze uitspraak wel met een korreltje zout nemen. Nu weten jullie net zo goed als ik dat ik er totaal geen verstand van heb, maar ik zeg evengoed: Klaar? BAKKEN MAAR!

Check de video van mijn bewerkt vlees tosti met een korreltje zout (oftewel: spek, gorgonzola en peer) hier of hierboven.

Abonneer je nu op mijn YouTube-kanaal en WIN niks! Ik vind het gewoon tof als je je abonneert. Dan krijg je een melding zodra er een nieuwe video online staat 🙂

Oh, en mocht je je nou vreselijk ziek voelen na deze tosti, dan wil ik niet aansprakelijk gesteld worden.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn (eet)dagboeken via @lterveld!

MEER VIDEO’S:

Eén reactie op “VIDEO: Tosti bewerkt vlees met een korreltje zout (spek, peer en gorgonzola)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *