VIDEO: Nacho’s ovenschotel met gekruid gehakt, kaas en guacamole

nachos
Gesponsord – Hello you! Vandaag deel ik iets heel leuks met jullie; ik heb een video opgenomen van een -al zeg ik het zelf- fantastisch recept en ben echt blij met hoe de video is geworden. Voor de verandering heb ik eens vanaf boven gefilmd, waardoor het een awesome kookvideo is waarin ik in 20 seconden (!) laat zien hoe je deze Nacho’s ovenschotel met guacamole, gekruid gehakt en kaas kunt klaarmaken. LEUK! 😀

Check de video hier of hieronder en laat in een reactie achter hoe je deze nieuwe manier van filmen vindt! Dan weet ik of ik dat vaker zo moet doen, of niet natuurlijk.

Voor wie 20 seconden toch ietwat snel vond voor een recept, hier nog even de beschrijving in tekst:

Nodig voor 2 personen: 300gr gehakt – 1 zakje Santa Maria Seasoning mix for Burrito – 1 tomaat – 1 avocado – 1 zakje Santa Maria Guacamole Dip Seasoning Mix – klein bekertje zure room – beetje verse peterselie – 2 handen Nacho’s – een handje strooikaas

Bak het gehakt rul en voeg daarna de gesneden tomaat en Santa Maria Burrito kruiden toe. Bak een paar minuutjes. Vet een ovenschaal in en leg er een laag nachochips in. Verdeel daar gehakt over en wat geraspte kaas. Dan nog een laag van hetzelfde en eindig met een paar flatsen zure room. Zet 10 minuten op 180C in de oven. Serveer met een paar flatsen zelfgemaakte guacamole, van geprakte avocado, zure room en Santa Maria Guacamole Dip Seasoning Mix, er op en wat verse peterselie. Eet smakelijk!

Een geniaal recept dat perfect is om te delen. Een tijdje geleden at ik ook al gezellig met vriendin Marte een maaltijd van Santa Maria om te delen en ik vind ook echt dat de TexMex maaltijden van Santa Maria daar heel erg geschikt voor zijn. Hoe leuk is het dat je dan met meerdere mensen aan tafel zit en dat iedereen een beetje zelf kan kiezen wat hij of zij wil eten? Dat je wraps, taco’s en bijvoorbeeld slabladeren op tafel zet en iedereen zelf kan kiezen wat hij of zij er tussen doet; gehakt met kruiden, gebakken paprika’s,  wel of geen guacamole, wel of geen kaas. Ik vind het leuk. Maar ik ben dan ook een groot voorstander van shared dining; zo’n concept waarbij je nooit de verkeerde keuze maakt wat eten betreft, omdat je toch alles met elkaar deelt. Dit is gewoon shared dining bij je thuis. Love it!

Schermafbeelding 2016-03-23 om 13.19.24

WORD BLOGINSIDER
Wil jij nou ook aan de slag met Santa Maria? Dat kan! Aan deze campagne die ik doe  (daarom ook dat woordje ‘Gesponsord’ aan het begin van deze blogpost), doe ik niet alleen mee, maar kan jij ook meedoen. Weet je ook eens hoe het is om blogger te zijn ;-).

Wat moet je doen? Geef je via deze site op als Bloginsider. Je krijgt dan een vergelijkbaar pakket  met allemaal Santa Maria producten toegestuurd en mag een beetje dezelfde dingen doen als ik; iets op social media posten, een recept klaarmaken en anderen inspireren met jouw recept. We komen met elkaar in een besloten facebookgroep waar we ideeën, vragen en opmerkingen met elkaar kunnen uitwisselen. Zo beleef je een beetje hoe het is om foodblogger te zijn. Leuk! En ik kan vertellen; het is heel tof om producten uit te testen en vooral om anderen te inspireren met jouw recepten; hoe leuk is het als je dan een reactie krijgt van je vrienden, familie of omgeving met dat ze je recept na hebben gemaakt? 😀

Let’s do this! Check gewoonwateenstudentjesavondseet.bloginsiders.nl/influential/!

PS: Er kunnen 100 mensen meedoen als Bloginsider dus dat is TOF! Schrijf je meteen in, dan kunnen we meteen beginnen :).

WIST JE DAT…
Ik een kookboek heb uitgebracht? Al meer dan 8500 mensen kochten het boek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet.

4 reacties op “VIDEO: Nacho’s ovenschotel met gekruid gehakt, kaas en guacamole

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *